به گزارش ایرنا، پس از آنكه نرم افزاری به نام «ویچت» در چین برای كاربران راه اندازی شد، بتدریج نرم افزارهای تازه دیگری در این كشور در اختیار مردم قرار گرفته است كه بر روی تلفن های همراه نصب می شود و این امكان را به مردم می دهد كه به آسانی در خریدهای خود از آنها استفاه كنند بدون آنكه پولی رد و بدل شود.
این نرم افزارها دارای بخش های متنوعی است كه یكی از آنها «كیف پول تلفن همراه» است كه از آن با عنوان «والت» نیز یاد می شود.
برای این نرم افزار گزینه هایی در نظر گرفته شده است كه به فرد امكان می دهد از طریق آن در زمانی كه تلفن همراه با اینترنت مرتبط است، خریدهای خود را انجام دهد.
امروزه بخش های فراوانی در این نرم افزارها برای آسایش مردم چین تعبیه شده است كه برای نمونه آنها می توانند با همین كیف های تلفن همراه خرید كنند، هزینه تاكسی خود را بپردازند، بدون حضور در ایستگاه های قطار و پایانه های هواپیمایی بلیت بگیرند، اقساط ماهانه را از این طریق پرداخت كرده و علاوه بر پرداخت هزینه های اقلام مورد نیاز به خرید برق و گاز برای مصارف ماهانه خود مبادرت ورزند.
این نرم افزارها در عین حال این امكان را به افراد می دهد كه پرداخت هایی را نیز میان خود انجام دهند. به این شكل كه اگر كسی در این نرم افزار مشترك فرد یا افراد دیگری باشد، قادر است با طرف های مقابل خود در پرداخت و دریافت پول مرتبط شود.
این موضوع موجب شده است تا مردم كمتر به بانك ها مراجعه كنند و یا اصلا نیازی به حضور آنها در بانك ها نباشد.
بررسی ها نشان می دهد كه شمار زیادی از مشتركان این نرم افزارها در سال گذشته میلادی از طریق كیف تلفن های همراه توانسته اند بیش از 15 هزار دلار پول نقد را انتقال دهند.
البته انتقال پول با این نرم افزارها با «یوان» واحد پول چین میسر است و شركت های ذی ربط كه این خدمات را می دهند مقدار كمی كارمزد در زمان انتقال پول از مشترك دریافت می كنند اما به هر صورت بسیاری از مردم از این بابت ابراز رضایت كرده اند.
گزارش رسانه های چین از جمله تارنمای «چاینا دیلی» حاكیست، نزدیك به 71 درصد از پرداخت های مشتریان در سال گذشته میلادی با استفاده از كیف پول تلفن های همراه بوده است.
در سال گذشته میلادی مردم چین یك میلیارد بار از چنین نرم افزارهای در 357 شهر استفاده كرده اند كه 218 درصد بیشتر از سال 2015 میلادی بوده است.
امروز مردم چین حتی هزینه سفارش های غذایی و خریدهای خود را با همین كیف های دیجیتالی پرداخت می كنند كه دلیل گرایش آنان به انجام این كار «امنیت» و «آسودگی» خیال عنوان شده است.
این موضوع حتی باعث شده آنان برای پرداخت سایر هزینه های خود كه نیازمند رفتن به بانك ها است، كمتر به این مكانها مراجعه كنند.
استفاده از چنین نرم افزارهایی باعث شده تا میلیون ها نفر از طریق این نرم افزار كه بر روی تلفن های همراه خود نصب كرده اند، بتوانند علاوه بر پرداخت هزینه های جاری، خریدهای روزانه خود را با آن پرداخت كنند.
این نرم افزار به شكلی تعبیه شده است كه حتی بسیاری از شركت ها اكنون از طریق وارد كردن شماره كارت های بانكی می توانند حقوق كاركنان خود را نیز با آن بپردازند.
در سال گذشته میلادی ارزش داد و ستدهای اینترنتی و خرید و فروش های آنلاین در چین رشدی بیش از 27 درصد در مقایسه با سال 2015 میلادی داشت و انتظار می رود این سیر صعودی تا پنج سال دیگر حفظ شود.
شمار مشتركان تلفن همراه در چین هم اكنون به بیش از 600 میلیون نفر رسیده است كه تقریبا معادل نیمی از جمعیت كشور است و 90 درصد از این مشتركان از طریق تلفن های همراه به اینترنت متصل می شوند.
بر اساس گزارشی كه پیشتر از سوی منابع ذیربط اقتصادی چین منتشر شده بود این كشور قصد دارد ارزش تجارت اینترنتی خود را تا سال 2020 میلادی به شش هزار و 550 میلیارد دلار برساند.
آساق**231**1598*انتشاردهنده:فرهاد راستی
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۴
پكن - ایرنا - چین با استفاده از فناوری های نوین در تلفن های هوشمند، انقلابی در زندگی مردم خود ایجاد كرده است. این كشور با توسعه نرم افزار «كیف پول موبایل» و نصب آن در تلفن های هوشمند در نظر دارد این فناوری را به بخش ناگسستنی زندگی مردم تبدیل كند.