شهرام احمدي روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 147 مورد اخطاريه طي سال جاري براي دهياران و شهرداراني كه در خصوص دفن اصولي در محل هاي دفن پسماند ضوابط را به طور كامل رعايت نمي كردند، صادر شده است.
وي از ارائه راهكار براي رفع مشكل به همراه اخطاريه براي شهرداران و دهياران در اين مدت خبر داد و گفت: از اين تعداد 18 مورد از دهياران و شهرداراني كه در مهلت قانوني اقدام به رفع مشكل ننمودند به مراجع قضايي معرفي شدند.
احمدي از تشكيل 57 جلسه پيشگيري قضايي در خصوص جلوگيري از دفن غير اصولي پسماند در استان خبر داد و افزود: در 9 ماه امسال 734 مورد پايش از محل هاي دفن پسماند در شهرها و روستاهاي استان انجام شد.
به گفته وي اين مكان ها به منظور شناسايي محل ها اصولي و منطبق با ضوابط بهداشتي و زيست محيطي جهت دفن اصولي پسماند خانگي انتخاب شده است.
وي از تشكيل 70 كميته مكان يابي محل دفن پسماند در شهرها و روستاهاي استان خبر داد و گفت: در اين كميته محل هاي دفن پسماند منطبق بر ضوابط زيست محيطي انتخاب مي شود.
احمدي گفت: سرانه توليد زباله در استان به ازاي هر فرد 600 گرم در روز است و روزانه بيش از 725 تن زباله در استان توليد مي شود كه 40 درصد آن زباله خشك است.
به گفته وي، سوزاندن زباله در محل دفن، اجرا نشدن طرح تفكيك از مبدا در تمام شهرها و روستاهاي استان و فقدان طرح جامع پسماند مهم ترين مشكل در زمينه پسماند است.
مديركل حفاظت محيط زيست استان چهارمحال وبختياري از آغاز عمليات اجرايي مركز بازيافت زباله استان در شهركرد خبر داد و افزود: طرح تفكيك زباله در مبدا در شهرهاي شهركرد، فرخشهر، بروجن، لردگان و فارسان در حال اجراست.
هم اكنون جمع آوري و دفن زباله در استان چهارمحال وبختياري به صورت سنتي اجرا مي شود.
خبرنگار: سميه پناهنده** انتشاردهنده:جهانبخش صفري دهكردي
7360/6021
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
شهركرد- ايرنا- مديركل حفاظت محيط زيست چهارمحال و بختياري گفت: در راستاي نظارت و برخورد قاطع با متخلفان قانون پسماند، 18 شهردار و دهيار بدليل دفن غيراصولي زباله به دادگاه معرفي شدند.