خرم آباد- ايرنا- استاندار لرستان گفت: انقلاب اسلامي دستاوردها و پيامدهاي منحصر بفردي بدنبال داشته كه يكي از رسالت هاي مهم مسئولان تحليل و تشريح و انتقال اين دستاوردها به نسل هاي جوان بعد از انقلاب است.

به گزارش ايرنا، هوشنگ بازوند عصر يكشنبه در نشست هماهنگي ستاد دهه فجر استان كه در محل استانداري لرستان برگزار شد افزود: يكي از ويژگي هاي بارز انقلاب اسلامي وفاداري مردم به اين انقلاب است كه اين ويژگي انقلاب با تمام انقلاب هاي رخ داده در دنيا تمايز دارد و از انقلاب پديده اي بي نظير ساخته كه بايد چنين دستاوردهاي مهمي براي نسل چهارم انقلاب تشريح و تحليل شود.
وي اضافه كرد: در شرايطي كه ابزاري همچون ماهواره و يا فضاي مجازي و شبكه هاي اجتماعي موبايلي مي تواند عاملي تهديد كننده براي فرهنگ و ارزش هاي ديني و انقلابي جامعه باشد مي توان از اين فضاها به نحو مطلوب استفاده كرد و تهديدهاي ناشي از اين ابزار را به فرصتي تبديل كرد تا بتوان دستاوردهاي انقلاب را تشريح كرد.
بازوند با اشاره به اينكه يكي دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي نوع مديريت هوشمندانه ولايت فقيه است گفت: در حاليكه كشورهاي اطراف و منطقه دچار تزلزل و مشكلات عديده اي هستند اما كشور ما در پرتو رهنمودها و مديريت مدبرانه ولايت فقيه به دور از هرگونه تنش و در آرامش به سر مي برد.
وي بيان كرد: حمايت از محرومين و رفع محروميت يكي ديگر از دستاوردهاي انقلاب به شمار مي رود كه بايد جوانب و زواياي مختلف اين محروميت زدايي را به نسل جوان تحليل و تشريح كرد.
بازوند يادآور شد: احياي فرهنگ خودباوري بخصوص در عرصه فعاليت هاي اقتصادي يكي ديگر از دستاوردهاي مهم انقلاب اسلامي است كه در كنار احياي فرهنگ ايثار و شهادت و احياي مجدد ارزش هاي ديني بايد به نسل جوان انتقال داده شود.
وي در بخش ديگري از سخنانش با اشاره به مردمي بودن و نقش بي بديل مردم در ظهور اين انقلاب گفت: اين انقلاب متعلق به مردم است و در برگزاري جشن هاي سالگرد انقلاب نيز بايد مشاركت هاي مردمي و حضور مردم در اولويت قرار گيرد.
استاندار لرستان در بخشي از سخنان خود در خصوص كميته مختلف ستاد دهه فجر گفت: اصلاح در برخي عناوين كميته هاي ستاد دهه فجر بايد صورت گيرد به اينصورت كه با توجه به نام گذاري اين سال با عنوان اقتصاد مقاومتي ؛ اقدام و عمل به اين موضوع مهم نيز توجه شود.
وي ادامه داد: در كميته اطلاع رساني نيز تغييراتي صورت گيرد به اينصورت كه اين كميته تحت عنوان كميته اطلاع رساني، ارتباطات و ارتباطات و فضاي مجازي از فرصت فضاي مجازي در انتقال دستاوردهاي انقلاب به نسل جوان بهره گيرد.

*** ارسال يكهزارو500 برنامه پيشنهادي به ستاد دهه فجر لرستان
حجت الاسلام سيدلطف الله حيات الغيب، دبير ستاد دهه فجر لرستان نيز در اين نشست گفت: اين ستاد از نيمه دوم آذرماه كار خود را آغاز كرده و تاكنون با برگزاري جلسات متعددي برنامه هاي مختلف در كميته هاي تخصصي را مورد بررسي قرار داده است.
وي افزود: هزار و 500 برنامه پيشنهادي براي ستاد دهه فجر استان رسيده كه از جمله بارزترين اين برنامه هاي مي توان به زنگ انقلاب، گروه سرود با حضور 1357 دانش آموز و همايش ها برنامه هاي قرآني است تا بتوان به اشكال مختلفي دستاورهاي انقلاب را به نسل جوان و نوجوان منتقل كرد.
دبير ستاد دهه فجر لرستان گفت: يك ستاد استاني، 11 ستاد شهرستاني، 21 كميته تخصصي و 17 كميته شهرستاني تا كنون تشكيل شده است كه در طول ايام دهه فجر در قالب هاي مختلفي به اجراي برنامه هاي مختلف در راستاي معرفي دستاورهاي انقلاب مي پردازند.
وي گفت: برگزاري رژه موتوري ، برگزاري همايش ايلات و عشاير و طوايف استان و برگزاري همايش زنان و عفاف توسط كميته تخصصي مرتبط ، از ديگر برنامه هاي ستاد دهه فجر است.

***بالغ بر 200 برنامه فرهنگي در كميته فرهنگي ستاد دهه فجر
حجت الاسلام حميدرضا حنان مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي نلرستان يز دراين نشست گفت: امسال بيش از 200 برنامه مختلف فرهنگي در ايام دهه فجر توسط در كميته تخصصي فرهنگي ستاد دهه فجر اجرا خواهد شد كه علاوه بر شكل ظاهري و كميت برنامه ها به محتواي برنامه هاي اجرا شده نيز مورد توجه قرار گرفته است.

***محتوا و اثر بخشي برنامه هاي ستاد دهه فجر
مدير كل بنياد شهيد و امور ايثارگران لرستان گفت: بيش از 90برنامه در كميته ايثارگران ستاد دهه فجر در نظر گرفته شده است اما آنچه كه از تعداد و كميت برنامه هاي ارزش و اهميت بيشتري دارد محتوا و كيفيت اين برنامه است كه بايد مردمي بودن و اثربخشي آنها در اولويت باشد.
مراد روشني اضافه كرد: يك برنامه فاخر با محتوا از چندين برنامه كليشه اي و تكراري ارزشمند تر است و اثربخشي بيشتري بر نسل جوان آنهايي كه انقلاب را درك نكرده اند خواهد داشت.
1920/6060
خبرنگار:مهري ميردريكوند**انتشاردهنده: محمد عليدوستي