جمشید ابوالفتحی روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: برخی از مدارس كانال های تلگرامی را ایجاد كرده اند كه این مهم باعث شده تا وقت دانش آموزان در زمان غیر مدرسه در شبكه های مجازی صرف شود كه ادامه این روند در طولانی مدت خسارت های زیادی به جسم و روح دانش آموزان وارد می كند.
وی اظهاركرد: اگر چه وجود كانال های تلگرامی انتقال اطلاعات را به والدین و دانش آموزان راحت تر كرده اما موجب می شود تا والدین در منزل وقت زیادی را برای مرور مطالب این شبكه صرف نموده و از سوی دیگر نیز سبب شده كه اولیا ارتباط نزدیكی با مربیان مدارس و اوضاع دانش آموزان نداشته باشند.
مدیرآموزش وپرورش شهرستان بروجرد با اشاره به آثار زیانبار وابستگی به شبكه مجازی و كانال های تلگرامی در روحیه دانش آموزان اضافه كرد: استفاده ازموبایل توسط دانش اموزان در مدارس و برای معلمان در كلاس درس را با توجه به شاریط سنی آنها ممنوع است.
ابوالفتحی ادامه داد: در راستای ارتقای كیفی آموزش به دانش آموزان 396 كلاس درس در بروجرد به سیستم های هوشمند تجهیز شده اند.
وی بیان كرد: از این تعداد 181 كلاس دارای صفحه هوشمند با قابلیت نوشتن، لمس و نمایش بوده و 207 كلاس نیز تنها صفحه نمایش هوشمند دارند.
مدیر آموزش و پرورش بروجرد افزود: در سال جاری نیز 50 كلاس درس هوشمند سازی شده اند.
شهرستان بروجرد دارای حدود 400 واحد آموزشی با 50 هزار دانش آموز است.
6052/7273
خبرنگار: آمنه صارمی** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۷
بروجرد - ایرنا - مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجرد گفت: ایجاد و فعالیت كانال تلگرامی با هدف آموزش و ایجاد ارتباط بیشتربین اولیا دانش آموز ومربیان درمدارس این شهرستان ممنوع است.