به گزارش روز سه شنبه گروه اخبار علمي ايرنا از ساينس ديلي، تمركز اين تحقيقات بيماري فشار خون ريوي است كه در طول پنج سال اول، جان يك سوم بيماران را ميگيرد.
اين نرمافزار هوشمند نتايج آزمايشات خون، اسكن MRI از قلب و سوابق پزشكي عمومي 256 بيمار به مبتلا به فشار خون ريوي را كه به تازگي بيماري آنها معلوم شده است، تجزيه و تحليل كرد. سپس مدل سهبعدي بطن راست قلب هريك از بيماران با استفاده از 30 هزار نقطه اطلاعاتي ساخته شد تا نرمافزار بتواند وجود هرگونه اختلال را در ساختار آن به دقت شناسايي كند.
اين سيستم با استفاده از تصوير سهبعدي قلب بيمار ميتواند عملكرد قلب را در هر ضربان به دقت بررسي كند. سپس با استفاده از اطلاعات به دست آمده، احتمال مرگ و بقاي بيمار را در طول پنج سال آينده پيشبيني ميكند. در آزمايشات انجام شده، اين سيستم توانست با دقت 80 درصد، بيماراني را كه در طول يك سال بعد از تشخيص بيماري زنده ميمانند، شناسايي كند. اين در حالي است كه پيشبيني طول عمر بيماران توسط پزشكان متخصص با استفاده از همين اطلاعات تنها 60 درصد دقت دارد.
به گزارش سازمان جهاني بهداشت (WHO)، بيماري هاي قلبي عروقي مهمترين عامل مرگ و مير در سراسر جهان محسوب مي شوند.
فشار خون، قند خون و كلسترول بالا، استعمال دخانيات، چاقي و مصرف ناكافي ميوه و سبزيجات، از مهمترين عوامل خطر اين عارضه هستند. بر اساس گزارش WHO، حدود 80 درصد مرگ و مير ناشي از بيماري هاي قلبي با اتخاذ شيوه سالم زندگي و فعاليت بدني قابل اجتنابند.
گزارش كامل اين تحقيقات در نشريه Journal of Radiology منتشر شده است.
علمي (6)**9259**1440
مترجم: سپيده علي كاشاني**انتشار: معصومه گلشن
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۵
تهران - ايرنا - محققان انستيتوي خدمات پزشكي لندن يك سيستم هوش مصنوعي توسعه دادند كه قابليت تحليل نتايج آزمايشات پزشكي اشخاص مبتلا به نارساييهاي قلبي را دارد و بهطور خاص قادر است طول عمر آنها را در سالهاي آتي پيشبيني كند.