به گزارش ايرنا، علي پيروزمنش شامگاه سه شنبه در آئين اختتاميه دومين جشنواره تئاتر فجر استاني آذربايجان شرقي، تأثير هنر بر روح انسان را عميق و ماندگار دانست و افزود: نمايش هنري فراتر از تمامي هنرها بوده و آدمي از ديرباز به داستان سرايي، قصه پردازي و بازآفريني افسانه هاي كهن اهتمام ورزيده به طوري كه روند تكامل فرهنگ و هنر همراه و همسو با روند تكامل بشر است.
وي با تاكيد بر اينكه نمي توان منكر اشاعه لذت و انديشه ورزي در تمامي سطوح جامعه شد، هنر نمايش را عجين شده با تمام لحظات زندگي انساني دانست.
قائم مقام مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي با بيان اينكه هنرمند در بازي هر نقش، در حقيقت آن را زندگي مي كند، يادآوري كرد: نمايش قطعه اي از زندگي و سينما عكسي از آن است.
پيروزمنش ادامه داد: بسترسازي محيط اجتماعي براي شكوفايي، رشد، بالندگي و انتقال هنر، وظيفه خطيري است كه بر دوش خادمان فرهنگ قرار گرفته است و بايد با همدلي و همزباني بيشتر با هنرمندان، آنها را در اين مسير همراهي كرد.
وي آگاه سازي جهانيان نسبت به مباني و اهداف انقلاب اسلامي ايران، گسترش مناسبات فرهنگي با ملل و اقوام مسلمان و ايجاد وحدت بين مسلمانان را از ضرورت هاي جامعه كنوني دانست و گفت: با استفاده از زبان هنر به خصوص هنر نمايش مي توان به اين اهداف جامه عمل پوشاند.
پيروزمنش افزود: با دعوت از مردم با تبليغ و اطلاع رساني صحيح رخدادهاي نمايشي مي توان با زيباسازي و بهره وري پايدار از فضاي واقعي چه در صحنه نمايش و چه بعد از آن، جامعه اي پويا و جوان داشت.
پيروزمنش با قدرداني از زحمات مديران آذربايجان شرقي و تبريز در برگزاري جشنواره تئاتر استاني فجر، بسترسازي براي نمايش هاي مردمي و فاخر را قدمي محكم در توسعه پايدار فرهنگي جامعه عنوان كرد.
وي گفت: بسترسازي براي جلب حمايت حاميان مادي و معنوي در عرصه فرهنگ و هنر رسالتي بزرگ بر شانه هنرمندان است.
دومين جشنواره بين المللي تئاتر فجر استاني آذربايجان شرقي با حضور 7 گروه نمايشي از 24 تا 28 دي در تبريز برگزار شد.
در اين دوره، 3 گروه نمايشي از تهران، 2 گروه از زنجان و آمل، يك گروه از جمهوري آذربايجان و يك گروه از تبريز به اجراي نمايش پرداختند.
خبرنگار: پرويز بابائي** انتشار دهنده: محمد عزيزي راد
8023/518
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۴
تبريز - ايرنا - قائم مقام مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامي آذربايجان شرقي گفت: هنر نمايش و موسيقي به دليل قابليت نفوذ و درك سريع توسط مخاطب، بهترين ابزار براي انتقال پيام هاي فرهنگي است.