به گزارش ایرنا، دكتر علی اصغر رستمی ابوسعیدی چهارشنبه در آیین آغاز به كار مركز رشد هسته های فناور دانشگاه پیام نور فارس در شیراز افزود: این دانشگاه از ایده ها و طرح های پژوهشی خلاق و جدید اعضای هیئت علمی و دانشجویان استقبال و زمینه لازم برای تجاری سازی آنان را فراهم می كند.
وی اظهار كرد: دانشگاه پیام نور برای تحقق اقتصادی مقاومتی برنامه های مختلفی را در دستور كار خود قرار داده است كه از جمله آن می توان به توسعه فعالیت شركت های دانش بنیان دراین دانشگاه اشاره كرد.
رئیس دانشگاه پیام نور با تاكید بر حمایت مالی ومعنوی از دانشجویان مخترع وكارآفرین بیان كرد: این دانشگاه این افتخار را دارد كه برخی از طرح های صنعتی وكشاورزی كشور برای اولین بار دراین دانشگاه صورت گرفته است.
رستمی ابوسعیدی اظهار كرد: دانشگاه پیام نور در بخش های فرهنگی از جمله راهیان نور، پیاده روی اربعین حسینی و ایجاد تسهیلات ویژه جهت ازدواج دانشجویی وسایر برنامه های فرهنگی دراین حوزه در سطح كشور پیشرو بوده است.
در این آیین، فعالیت مركز رشد هسته های فناور دانشگاه پیام نور مركز شیراز آغاز شد.
در این مركز، هسته های فناور اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه پیام نورشیراز شامل هسته های فناور توسعه دهندگان آبی درحوزه فناوری اطلاعات، كوشان فارس در زمینه شیمی ومهندسی شیمی، زیست نانو فناوران آتیه درحوزه كشاورزی،اقلیم هنردر خاتم سازی وخاتم كاری، شنتیا گسترپا در حوزه برق و سیستم های اطلاعاتی و هسته فناور نوین ابزار در زمینه ماشین ابزار فعالیت دارند.
اعضای این هسته های علمی با هدف تبدیل ایده خود به نمونه محصول و سپس برای تجاری سازی آن تلاش می كنند كه ماحصل كار آنها بومی سازی اختراعات در قالب شركت های دانش بنیان است.
** 25 درصد فضای دانشگاههای پیام نور با مشاركت خیرین ساخته شده است
رئیس دانشگاه پیام نورهمچنین در همایش تجلیل از خیرین و نیكوكاران دانشگاه پیام نور استان فارس در شیراز گفت: خیرین و انسان های فرهنگدوست حدود 67 هزار مترمربع معادل 25 درصد ساختمان های این دانشگاه در سراسر كشور را ساخته اند.
رستمی ابوسعیدی افزود: در استان فارس نیز بیش از 60 هكتار زمین از سوی این نیكوكاران به این دانشگاه اهدا شده است.
وی اظهار كرد: با هدف بهره گیری مناسب از خدمات نیك اندیشان جامعه، در آینده نزدیك انجمن خیرین دانشگاه یار در دانشگاه پیام نور تاسیس میشود.
رئیس دانشگاه پیام نور كشور، استان فارس را از نظر كمكهای مردمی و مساعدتهای نیكاندیشان به دانشگاه در مقام نخست كشور عنوان كرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در دانشگاه پیام نور به عنوان بزرگترین دانشگاه دولتی كشور 700هزار دانشجوی ایرانی و 5هزار دانشجوی خارجی مشغول به تحصیل هستند.
رستمی ابوسعیدی اظهار كرد: این دانشگاه به عنوان مركز علمآموزی مردمی در سراسر كشور ازجمله مناطق محروم، از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و خیران در پیشرفت این مركز علمی نقش مهمی داشته اند.
وی با بیان اینكه در استان سیستان و بلوچستان یك چهارم دانشجویان پیام نور از مددجویان كمیته امداد هستند اظهار داشت: ضروری است نیكوكاران در این امر خیر مشاركت داشته باشند زیرا انجام این عمل خیر به معنی معامله با خدا است.
حجت الاسلام جمشیدی راد مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه پیام نور كشور نیز دراین آیین خواستار حضور خیرین در فعالیت های فرهنگی شد ودراین خصوص اظهارداشت: كار خیرین در زمینه ساخت واحداث فضاهای آموزشی بسیار ارزشمند است ولی انتظار داریم خیرین درتوسعه فضاهای فرهنگی واجرای برنامه های فرهنگی دردانشگاه نیز همكاری بیشتری داشته باشند.
رئیس دانشگاه پیام نور استان فارس نیز گفت: 36هزار مترمربع فضای آموزشی این دانشگاه در استان را خیرین ساخته اند و علاوه بر آن بیش از 12 میلیارد ریال كمك نقدی به این دانشگاه داشته اند.
دكترعبدالرسول قرائتی آمار دانشجویان دانشگاه پیام نور استان را 41هزار نفر اعلام كرد و عنوان كرد:هم اینك این دانشگاه دارای 230 عضو هیات علمی است كه 14 نفر از آنان در مرتبه دانشیار و استاد قرار دارند.
در این آیین از 60تن از خیرین دانشگاه پیام نور استان فارس قدردانی شد.
6118/ 2027
خبرنگار: پرویندخت پاردسویی شیرازی ** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶
شیراز- ایرنا- رئیس دانشگاه پیام نور گفت: كارگروه های ویژه ای برای حمایت از ایده های دانشجویان و حمایت بیشتر از مخترعان و مبتكران در مراكز استانی این دانشگاه شكل می گیرد.