به گزارش ایرنا، 'استورات گالیور' مدیر اجرایی 'اچ.اس.بی.سی ' در گفت وگو با بلومبرگ تایید كرد كه این غول بانكی انتقال فعالیت های قسمتی از بخش سرمایه گذاری اش كه تامین كننده 20 درصد درآمد این بانك از این بخش است، را در دستور كار قرار داده است.
به گفته 'استورات گالیور ، با اجرای این برنامه حدود یك هزار نفر از نیروی كار' اچ اس بی سی' از لندن به پایتخت فرانسه منتقل خواهند شد.
گفته می شود كه بانك 'اچ.اس.بی.سی ' در حال حاضر در لندن 5 هزار كارمند دارد كه در حدود یكهزار نفرشان دستخوش این جابجایی می شوند.
بانك 'اچ.اس.بی.سی 'در سال 1865 توسط بانكدار اسكاتلندی 'توماس ساترلند'، در هنگ كنگ كه از مستعمرات بریتانیا بود، تاسیس شد و در حال حاضر به عنوان یكی از بزرگترین بانك های جهان شناخته می شود.
'اچ.اس.بی.سی' مالك شبكه ای از هفت هزار و 200 شعبه بانكی در 85 كشور جهان است. در سال 2012 این بانك با دارایی خالص 2هزار و 693تریلیون دلار به عنوان بزرگترین بانك جهان، بر پایه میزان دارایی ها شناخته شد.
سهام بانك اچ.اس.بی.سی در بازارهای بورس لندن، بازار بورس نیویورك، بورس اوراق بهادار هنگ كنگ، بورس یورونكست پاریس و بورس اوراق بهادار برمودا معامله می شود.
'ترزا می' نخست وزیر محافظه كار انگلیس روز سه شنبه در جریان سخنرانی اش با بیان اینكه دولتش برای برگزیت دارای برنامه هست، بر خروج كامل از اتحادیه اروپا كه دربرگیرنده خارج شدن از بازار واحد اروپایی و اتحادیه گمركی اروپا است، تصریح كرد.
وی در جریان سخنرانی 45 دقیقه ای خود در 'لانكاستر هاوس' با اشاره به جایگاه انگلیس و رای مردم كشورش به برگزیت در همه پرسی 23 ژوئن 2016 میلادی، گفت بریتانیا به دنبال تقویت مرزهایش، كنترل نرخ مهاجران و نیز آماده خروج از اتحادیه اروپا است.
اما بسیاری از شركتهای بزرگ خصوصاً شركتهای خودروسازی و بانكهای بینالمللی مستقر در انگلیس پیشازاین تهدید كردهاند كه در صورت خروج این كشور از بازار واحد اروپایی،بخشی از فعالیت خود را به سایر كشورهای اروپایی از جمله فرانسه و آلمان منتقل خواهند كرد.
اكثر فعالیت ها و معاملات بانك ها و نهادهای مالی انگلیسی با تبعیت از قوانین حاكم بر اتحادیه اروپا صورت می گیرد.
در همین حال جرمی كوربین رهبر حزب مخالف كارگر روز چهارشنبه در جریان نشست مجلس عوام كه با سروصدای زیاد همراه بود، خطاب به 'ترزا می' گفت: نخست وزیر به جای تشریح برنامه هایش در پارلمان جای دیگر را برای این كار انتخاب كرد و این مغایر با اصول دموكراسی است .
وی با بیان اینكه ترك كامل اتحادیه اروپا، بریتانیا را با 20 میلیارد پوند كسری درآمد مواجه خواهد كرد، گفت:نخست وزیر به جای پاسخ دادن به این مشكلات و ابهامات فقط از تضمین های مبهم سخن می گوید .
كوربین افزود : شما در حالی درباره جلوگیری از مهاجرت نیروی كار به انگلیس سخن می گویید كه هم اكنون حدود 55 هزار نفر از مهاجران در خدمات بهداشت ملی انگلیس (ان اچ اس) به خدمات رسانی مشغول هستند و 80 هزار نفر از آنان نیز در حوزه های مختلف خدمات اجتماعی و همچنین 5 هزار نفر از مهاجران در بخش آموزش فعالند بنا بر این برنامه های ضد مهاجرتی شما برای كشور مشكلات فراوان ایجاد خواهد كرد .
'ترزا می' در پاسخ به اظهارات 'كوربین گفت: «آنچه من دیروز انجام دادم، آغاز برنامه ای برای انگلیسِ جهانی بود. من برنامه ای را كلید زده ام كه بر اساس آن بتوانیم اختلافاتِ سال گذشته را پشت سر بگذاریم. این برنامه، چشم انداز كشوری را نشان می دهد كه قدرتمندتر، با انصاف تر و برونگراتر از گذشته باشد. انگلیسی كه شكوفا، بردبار، مستقل و حقیقتاً جهانی باشد. آن چشم اندازی است كه آینده ای قوتر را شكل خواهد داد و انگلیسی بهتر را بنا خواهد كرد.»
'ژان كلود یونكر' رییس كمیسون اروپا در واكنش به اظهارات 'ترزا می ' گفته است : «موضع اصلی ما تغییر نكرده است. منتظر می مانیم تا با توجه به ماده 50 پیمان لیسبون مذاكرات آغاز شود. پس از آن تصمیم می گیریم. مذاكرات خیلی خیلی خیلی سختی خواهیم داشت. مانند یك كشور خارج از اتحادیه اروپا با بریتانیا رفتار می شود.»
در همهپرسی 23 ژوئن ( سوم تیرماه ) 51.9 درصد مردم بریتانیا به خروج از اتحادیه اروپا و 48.1درصد آنها به ماندن در این اتحادیه رأی دادند.
نخستوزیر انگلیس اعلام كرده است كه قصد دارد ماده 50 پیمان لیسبون را تا پیش از پایان مارس 2017 (11 فروردین) فعال سازد كه این مساله آغازگر روند مذاكرات درباره خروج انگلیس از این اتحادیه خواهد بود.
اروپام**4**1552/انتشاردهنده: قاسم شریعتی
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۵ - ۲۱:۳۵
لندن - ایرنا - بانك بین المللی انگلیسی 'اچ.اس.بی.سی ' روز چهارشنبه و همزمان با بروز تنش در مجلس عوام بر سر اظهارات 'ترزا می' نخست وزیر انگلیس درمورد خروج كامل از اتحادیه اروپا، اعلام كرد كه بخشی از فعالیت هایش را از لندن به پاریس منتقل خواهد كرد.