به گزارش ايرنا حسين اميري خامكاني روز پنجشنبه در نشست مديران سازمان صنعت، معدن و تجارت استان كرمان با اعضاي مجمع نمايندگان با اشاره به بحث رونق معادن ذغالسنگ افزود: در بخش ذغالسنگ بايد تلاش كنيم و به اين معادن رونق بدهيم.
** مشكلات بيمه اي قاليبافان مرتفع شود
نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي نيز با اشاره به صنعت فرش استان گفت: طي سه سال اخير ظرفيت توليد فرش خيلي گسترش پيدا كرده و توانسته ايم با عتبات عاليات قرارداد بسته و ظرفيت را افزيش بدهيم اما بحث بيمه قاليبافان به شدت دچار مشكل شده است.
محمدرضا پورابراهيمي تصريح كرد: بايد با تهيه يك نرم افزار و يا راهكارهاي ديگر سوابق پرداخت بيمه اي را كه قاليبافان داشته اند مشخص و مشكلات آنها را رفع كنيم.
وي افزود: بايد كساني را كه واقعا به صنعت استان كمك مي كنند حفظ كنيم.
**مديران كل مشكلات استان را به وزرا انتقال دهند
نماينده مردم شرق استان كرمان در مجلس شوراي اسلامي هم گفت: متاسفانه مديران كل ما به علت اينكه امنيت شغلي ندارند نمي توانند مقابل وزير يا معاون وزير بايستند و مشكلات استان را مطرح كنند كه اين رويه بايد تغيير كند.
حبيب الله نيكزادي پناه افزود: 11 ماه از سال گذشته و مديران استان بايد توضيح دهند چه قدم هايي براي استان برداشته اند.
وي خاطرنشان كرد: بايد مشخص شود چرا كار انجام نشده و اگر قانون مشكل داشته چرا به نمايندگان اعلام نكردند تا براي اصلاح قانون اقدامي كنند.
نماينده مردم بم، ريگان، فهرج و نرماشير در مجلس شوراي اسلامي با گلايه از عملكرد سازمان صنعت، معدن و تجارت در شرق استان گفت: سازماندهي نيروي انساني صنعت و معدن در شرق استان بسيار ضعيف است و در خصوص ضرر و زيانهايي كه اين منطقه متحمل مي شود به وزير صنعت، معدن و تجارت تذكر داده ايم.
وي افزود: يك شركت خودروسازي در بم فعاليت مي كرد كه با لابي هاي صورت گرفته در تهران كلي ضرر و زيان به شركت هاي خودروساز بم وارد شد و بعد از برداشتن تحريم ها اين شركت به تهران منتقل شد.
نيكزادي پناه تصريح كرد: پشت پرده اين مسائل را مي دانيم و اين مسائل را در آينده پيگيري مي كنيم.
وي گفت: سالانه ميلياردها دلار از ناحيه صنعت، معدن و تجارت در شرق استان ضرر مي كنيم چرا كه از ظرفيت ها استفاده نمي شود.
وي با بيان اينكه دستگاه هاي كم كار مسبب بروز آسيب هاي اجتماعي هستند گفت: ما روي اقيانوسي از ثروت نشسته ايم اما مردم ما با مشكلات مالي زيادي مواجه هستند.
نماينده مردم شرق استان در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد: با وجود اينكه يكي از وظايف صنعت و معدن كمك در بحث تجارت است اما در استان كرمان به اين موضوع توجهي نمي شود و تاكنون هيچ بازاري به تجار معرفي نكرده ايم.
وي گفت: ثروت هاي خوبي در منطقه داريم اما همتي براي بهبود وضعيت موجود نمي بينيم.
**كروميت بافت 50 ميليارد تومان زيان انباشته دارد
نماينده مردم بافت، رابر و ارزوئيه در خانه ملت هم عنوان كرد: در منطقه بافت، ارزوئيه و رابر فقط معدن كروميت فعال است كه آن هم بيش از 80 ميليارد تومان بدهي دارد و حدود 50 ميليارد تومان زيان انباشته دارد.
عليبرز بختياري اظهار كرد: در حال حاضر آماري كه ارائه مي شود براي ما خوشحال كننده نيست.
وي همچنين گفت: ما هنوز نتوانسته ايم يك بازار خوب براي فرش استان تعريف كنيم و بسياري از كساني كه در بحث فرش فعال بودند الان به سمت كارگري گرايش پيدا كرده اند.
** نبود نيروي متخصص مشكل بخش صنعت در شهربابك
نماينده مردم شهربابك در مجلس شوراي اسلامي هم گفت: مشكل عمده صنعت شهربابك نداشتن نيروي متخصص و سود بالاي تسهيلات است.
علي اسدي خاطرنشان كرد: كمبود شديد برق، نبود صنايع تبديلي و نداشتن نمايندگي شركت شهركهاي صنعتي نيز از مشكلات صنعتي اين منطقه است.
وي افزود: بايد به تكميل زيرساخت هاي شهركهاي صنعتي توجه ويژه و زمين هايي كه در اين شهركها واگذار شده در يك بازه زماني مشخص تعيين تكليف شود.
در اين نشست كه با حضور سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان كرمان برگزار شد برخي برنامه هاي اين سازمان مطرح و مقرر شد جلسه اي ترتيب داده شود كه مشكلات، توانمندي ها و اقدامات انجام شده به اعضاي مجمع نمايندگان استان منتقل شود.
خبرنگار: كميل بهشتيان ** انتشار دهنده: رسول محمدحسني
7429/3028
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۳
كرمان - ايرنا - رئيس مجمع نمايندگان استان كرمان در مجلس شوراي اسلامي گفت: بسياري از معادن كرمان با مشكلات زيرساختي مواجه هستند و اعتباراتي كه براي اين زيرساخت ها در نظر گرفته مي شود بايد به گونه اي باشد كه نياز معادن را تامين كند.