قم- ایرنا- مدیر حوزه های علمیه خواهران گفت: امروز حدود 80 هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه سراسر كشور در مدارس زیر نظر حوزه علمیه خواهران، حوزه علمیه استان خراسان و جامعه الزهرا(س) مشغول به تحصیل هستند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین محمود رضا جمشیدی روز پنجشنبه در نشست هم اندیشی استادان دروس خارج و سطوح عالی حوزه های علمیه قم و اعضای جامعه مدرسین با مسئولان مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران، افزود: در كشور سه مجموعه حوزه های علمیه خواهران، استان خراسان و جامعه الزهرا(س) به اداره حوزه های علمیه خواهران می پردازند.
وی اضافه كرد: جامعه الزهرا به صورت مستقل زیر نظر یك هیات امنا اداره می شود و از سوی دیگر جامعه الزهرا و حوزه علمیه خواهران زیر نظر شورای عالی حوزه های علمیه خواهران فعالیت می كنند.
وی با اشاره به فعالیت 500 مدرسه حوزه علمیه خواهران، گفت: از این تعداد 451 مدرسه زیر نظر مركز مدیریت خواهران با حضور 65 هزار طلبه فعالیت می كنند كه 68 مدرسه در مناطق مذهبی مشترك یا ویژه فرقه های خاص است.
جمشیدی افزود: 394 مدرسه در مقطع سطح 2، 54 مدرسه در مقطع سطح سه در 13 رشته و سه مدرسه در مقطع سطح چهار است كه بهمن ماه امسال به هفت مدرسه افزایش خواهد یافت.
وی با بیان این كه درصد بالایی از حوزه های علمیه خواهران به صورت هیات امنایی اداره می شود، بیان كرد: تعدادی مدارس در مناطق مرزی از جمله 14 مدرسه در استان سیستان و بلوچستان هیات امنایی اداره نمی شود و صد درصد هزینه ها را به صورت مستقیم از مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران دریافت می كنند.
وی با اشاره به وجود مدرسه های علمیه خواهران در 28 استان كشور، ادامه داد: سه هزار و 200 تن عضو هیات امنای مدارس حوزه های علمیه خواهران هستند و تلاش می كنیم به جز كادر مالی و پشتیبانی، سایر مدیران و مسئولان این مراكز از خواهران باشند.
جمشیدی بیان كرد: 150 مدرسه علمیه خواهران كانون قرآن دارد كه به تربیت فرزندان خانواده های طلبه و غیر طلبه می پردازد.
وی با اشاره به فعالیت 10 ساله حوزه های علمیه خواهران در راستای كاهش آسیب های اجتماعی در جامعه، گفت: این مركز با تربیت طلبه های خواهر در طرح های ملی و محلی با موضوع های فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در سراسر كشور مشاركت كرده است.
وی افزود: در سال تحصیلی 84-83 بیش از چهار هزار طلبه برای اقامه نماز و بیان مبانی دینی به آموزش و پرورش اعزام كردیم كه این تعداد در سال تحصیلی جاری به 69 هزار و 560 تن رسیده است.
مدیر حوزه های علمیه خواهران اضافه كرد: سال گذشته 11 هزار و 867 خواهر طلبه برای امر تبلیغ به مدارس و در ماه رمضان امسال نیز 40 هزار طلبه به مناطق مختلف كشور اعزام شدند.
وی ادامه داد: در سال 83، 866 طلبه در مناسبت های مختلف به منظور تبلیغ به دانشگاه ها اعزام شدند كه امسال این تعداد به 2 هزار و 445 تن رسید.
وی بیان كرد: 207 انجمن دانش آموختگان خواهران طلبه با 21 هزار و 908 عضو در كشور فعال است و 28 شورای علمی پژوهشی نیز بر فعالیت های پژوهشی استادان و طلبه ها اشراف دارند.

* 8300 طلبه خواهر در فضای مجازی به تولید محتوای دینی و تربیتی می پردازند
جمشیدی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت فعالیت در فضای مجازی اشاره كرد و گفت: در حال حاضر هشت هزار و 300 طلبه از طریق شبكه كوثرنت به تولید محتوای دینی و تربیتی می پردازند و روزانه 19 هزار مراجعه كننده دارند.
وی اضافه كرد: شبكه مجازی كوثرنت برای آشنایی خواهران طلبه با تولید محتوای علمی، آموزشی و مدیریتی راه اندازی شد.
به گفته وی، شبكه كوثرنت 85 هزار عضو شامل اساتید، مدیران و طلاب دارد كه در تقویت بنیه علمی، فرهنگی و تبلیغی آن ها بسیار موثر و تمرینی برای آشنایی با شبكه های مجازی است.
حجت الاسلام جواد اسماعیل نیا مدیر ارتباطات و همكاری های مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران نیز در این نشست با اشاره به فرارسیدن بیستمین سال تاسیس حوزه علمیه خواهران، گفت: معرفی دستاوردهای حوزه و عرصه هایی كه این نهاد می تواند با سایر نهادهای حوزوی همكاری داشته باشد و هم چنین استفاده از نظرها و راهنمایی های اساتید سطوح خارج و عالی در راستای ارتقاء حوزه علمیه خواهران از اهداف برگزاری این نشست است.
نشست هم اندیشی اساتید دروس خارج و سطوح عالی حوزه های علمیه قم و اعضای جامعه مدرسین با مسئولان مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران در مركز مدیریت حوزه های علمیه خواهران برگزار شد؛ در این نشست به عملكرد و ظرفیت حوزه های علمیه خواهران پرداخته شد.
/2085/ 1175خبرنگار: سمیه حیدری ** انتشاردهنده: رضا علیمحمدی