به گزارش ايرنا، فريدون همتي شامگاه يكشنبه در جلسه ستاد فرماندهي اقتصاد مقاومتي استان ضمن بررسي عملكرد اداره كل اوقاف و امور خيريه در اين حوزه، افزود: ظرفيت خوبي در مجموعه اداره اوقاف و امور خيريه استان وجود دارد و بايد نشست هاي بيشتر در خصوص ارتقاي بهره وري و استفاده بهينه از منابع اين مجموعه برگزار كرد.
وي با اشاره به اينكه يك سوم از اراضي استان در بخش هاي مسكوني، صنعتي و كشاورزي به اداره اوقاف و امور خيريه تعلق دارد، ادامه داد: دولت و اداره كل اوقاف از يك سو و مردم از سوي ديگر به نوعي با اين موضوع هميشه درگير بوده و بايد هر چه سريع تر در اين خصوص تصميم هاي لازم اتخاذ گردد.
به گفته وي، با انجام فرايندهاي لازم بايد سرعت عمل را در خصوص اراضي موقوفه استان افزايش داده و انگيزه مردم را براي پيگيري وضعيت موجود و اخذ نتايج لازم بالا برد.
وي با بيان اينكه دولت به تنهايي از عهده پايان همه طرح هاي نيمه تمام برنمي آيد، يادآور شد: بايد با برگزاري برنامه هاي فرهنگي و نشست هاي مطبوعاتي افكار عمومي را به سمت پايان طرح هاي ياد شده و مشاركت در نيازمندي هاي جديد كه بخشي از مشكلات جامعه را حل مي كند، هدايت كرد.
همتي با بيان اينكه امروزه موضوع احداث باغ ويلا در اراضي قزوين حساسيت خاصي در سطح جامعه پيدا كرده، اضافه كرد: اگر به مسايل روز جامعه پاسخ مديريت شده داده نشود همان مشكلات به صورت غيرمديريت شده به دولت تحميل و در نهايت نيز با افزايش هزينه و تحميل بارهاي گزاف بايد آنها را مورد بررسي قرار داد.
به گفته وي، به عنوان مثال مي توان برخي از اراضي را كه قابليت كشاورزي ندارند، با حفظ حقوق دولت و رعايت مقررات مجوز احداث باغ ويلا را صادر تا به اين صورت از نابودي اراضي، تصرف عدواني و بياباني شدن زمين ها جلوگيري كرد.
استاندار قزوين افزود: با مديريت صحيح و عادلانه مي توان از نابودي بسياري از اراضي و بياباني شدن باغستان ها جلوگيري و از سوي ديگر نيز افكار عمومي را به سمت آباداني بيشتر شهرها و اراضي اطراف آن راهنمايي نمود.
وي با بيان اينكه طرح هاي بسياري در سطح استان به صورت نيمه كاره رها شده اند، يادآور شد: رهاسازي اين طرح ها به صورت نيمه كاره خسارت به بيت المال محسوب شده و بايد مسئولان از اتلاف بيت المال و ساقط شدن آنها جلوگيري كنند.
اين مقام عالي دولت در استان با اشاره به وجود 4 هزار ميليارد ريال طرح نيمه تمام در كشور، گفت: دولت به تنهايي از عهده تكميل اين طرح ها بر نيامده و بايد با ايجاد جاذبه و ارزش افزده آنها را به مردم واگذار كرد تا هر چه سريع تر به بهره برداري برسند.
همتي با بيان اينكه بايد مسيري كوتاه، سريع و آسان را اتخاذ كرد تا سريع تر در خصوص اراضي وقفي تعيين و تكليف كرد، افزود: زمين هاي ياد شده ثروت عمومي بوده و صدور اسناد آنها به رونق در جامعه منجر شده و از ساخت و سازهاي غيرمجاز جلوگيري مي كند.
در ادامه اين نشست، نماينده مردم قزوين، آبيك و البرز در مجلس شوراي اسلامي و رئيس كميسيون اصل 90 گفت: در تكميل طرح هاي ناتمام طي سال گذشته در استان توفيق چنداني صورت نگرفت و اميدواريم با تدبير مديران دستگاه هاي اجرائي شاهد تسريع در اين زمينه باشيم.
داود محمدي اضافه كرد: از تمامي مديراني كه در اين شرايط و تنگناهاي مالي كشور صورت خود را با سيلي سرخ نگاه داشته و مراجعات مردم را نيز پاسخ مي دهند تقدير و تشكر كرده و اميدوارم با اقدام در واگذاري و تكميل طرح هاي نيمه تمام استان گام هاي مهم و اساسي در راستاي اقتصاد مقاومتي برداريم.
در ادامه اين جلسه، مديركل اداره اوقاف و امور خيريه استان قزوين گزارشي در خصوص عملكرد و مشكلات اين حوزه ارائه كرد.
6101/8054* خبرنگار: هادي درزي رامندي** انتشار دهنده: رضا اسدي
تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۷
قزوين - ايرنا - استاندار قزوين گفت: رهاسازي طرح هاي عمراني و خدماتي به صورت نيمه كاره خسارت به بيت المال بوده و بايد به شدت نسبت به اين موضوع كه برخلاف اقتصاد مقاومتي است، برخورد كرد.