به گزارش ايرنا، وحيد مرندي مقدم روز چهارشنبه در نشست كميته صدور نخستين استاندارد حلال براي كشتارگاه جيان مرغ در استان بوشهر افزود: تا پايان سال جاري اين استاندارد براي واحدهاي توليد گوشت قرمز، خرما و زعفران نيز عملياتي و صادر مي شود.
وي اضافه كرد: گستره اين حوزه زياد است و استانداردهاي حلال به ترتيب اولويت كه بخش مهم آن براي محصولات صادراتي است براي محصولات مختلفي صادر خواهد شد.
معاون نظارت بر اجراي سازمان ملي استاندارد يادآور شد: وقتي سخن از صنعت حلال است تنها به غذا اطلاق نمي شود بلكه خدماتي مانند رستوران ها نيز مي توانند شامل استاندارد حلال باشند تا غذاهاي خود را حلال و متناسب با موازين اسلامي به مصرف كنندگان عرضه كنند.
مرندي مقدم گفت: يكي از زمينه هاي صدور استاندارد حلال در صنعت گردشگري است كه با توجه به وجود فرهنگ غني ايراني اسلامي در سطح كشور مي توانيم بدون متحمل شدن هزينه فراوان آن را اجرايي كنيم.
وي يادآور شد: در كشورهايي مانند تركيه به دليل اينكه واحدهاي عرضه خدمات به گردشگران بيشتر بصورت مختلط است بايد واحدهاي با استاندارد حلال را بطور مجزا احداث كنند ولي در ايران با توجه به اينكه بيشتر جاها مانند استخر تفكيك جنسيتي صورت گرفته اقدامات كمتري در اين حوزه نياز است.
مرندي مقدم تاكيد كرد: چنانچه بتوانيم در چند سال آينده تنها 5 تا 10 درصد سهم بازار صنعت حلال جهان را تصاحب كنيم كشور بطور كامل از صادرات نفت بي نياز خواهد شد.
وي گفت: با صدور پروانه استاندارد حلال براي كشتارگاه جيان مرغ بوشهر شانزدهمين مجوز استاندارد حلال براي كشتارگاه هاي مرغ كشور صادر شد.
7212/6043 خبرنگار: عبدالصمد شهرياري** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۰
بوشهر- ايرنا- معاون نظارت بر اجراي سازمان ملي استاندارد گفت: هم اكنون پروانه استاندارد حلال فقط براي كشتارگاههاي مرغ صادر مي شود كه بزودي اقلام ديگري را شامل خواهد شد.