تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۷

تهران- ایرنا- دبیر اجرایی ششمین كنگره ملی سوختگی گفت: درمان های خودسرانه و ناصحیح زخم های ناشی از سوختگی سبب وخامت جراحت و همچنین افزایش مراجعات بیماران به مراكز درمانی می شود.

به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از دبیرخانه كنگره ملی سوختگی، دكتر سیدحسن طاووسی اظهار كرد: بیشتر مردم در برخورد با سوختگي از درمان هاي قدیمي استفاده می كنند و به خود اجازه می دهند كه در روند درمان دخالت كنند و برای پوشش زخم سوختگی از پمادها یا خمیرهاي دست ساز استفاده می كنند.
وی افزود: در برخي موارد ممكن است زخم های ناشی از سوختگی اگر سطحي باشند با یك پانسمان ساده یا وازلین بهبود یابند اما در مورد زخم هاي وسیع تر و عمقي تر این درمان ها جوابگو نیست و سبب افزایش مراجعات به مراكز درمانی به دلیل وخامت زخم سوختگی شود.
طاووسی ادامه داد: از این رو، تلاش همه دست اندركاران سلامت و به طور ویژه پزشكاني كه در حوزه سوختگي فعالیت می كنند، رسیدن به یك درمان استاندارد در سطح كشور است.
وی به برگزاری ششمین كنگره ملی سوختگی با شعار «یك كشور، یك درمان استاندارد سوختگي» اشاره كرد و گفت: در این كنگره تلاش می شود در مورد مسائل و مشكلاتي كه در حوزه سوختگي وجود دارد، بحث و تبادل نظر شود.
طاووسی در مورد محورهاي این كنگره اظهار كرد: درمان سوختگي حاد، سوختگي استنشاقي، سوختگي الكتریكي، جایگزین هاي پوست، مراقبت هاي ویژه در سوختگي، مراقبت زخم در سوختگي، مسائل روحي رواني بیماران سوخته، درمان عوارض سوختگي و نقش سازمان هاي خیریه در حمایت از بیماران سوخته ازجمله موضوعات مورد بحث در این كنگره است.
وی گفت: این كنگره توسط دانشگاه علوم پزشكي مشهد و همكاري مركز تحقیقات سوختگي دانشگاه علوم پزشكي ایران و انجمن حمایت از بیماران سوخته برگزار می شود و گروه هاي هدف را جراحان پلاستیك، جراحان سوختگي، جراحان عمومي، متخصصان پوست، بیهوشی، مراقبت های ویژه، پزشكان عمومي، پرستاران و تمام رشته هاي مرتبط تشكیل می دهند.
ششمین كنگره ملی سوختگی در روزهای چهارم و پنجم اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
علمی**1834
تنظیم كننده: ناهید شفیعی* انتشار: زهره محتشمی پور