به گزارش ايرنا احمدعلي موهبتي، دوشنبه در نشست شوراي فرهنگ عمومي اين شهرستان افزود: نمي توان به صرف اينكه فعلي از سوي گروهي خلاف شرع تشخيص داده شود، جلو آنرا گرفت.
وي بابيان اينكه بهتر است با تبيين و تعريف درست و ساختاري مسائل و مشكلات، براي آنها تصميم گيري كرد، گفت: بايد امروز حرفي بزنيم كه اگر فردا جايگاهمان عوض شد، حرفمان را عوض نكنيم.
موهبتي با اشاره به تفكيك وظايف قوا گفت: با وجودي كه براي هر يك از قوا وظايفي تعريف شده، اما در هر سه قوه به جز وظيفه ذاتي، بخش هاي نظارتي و بازرسي وجود دارد و در راس سه قوه نيز دفتر بازرسي مقام معظم رهبري وجود دارد.
وي خواستار شفافيت اعضاي جلسه شد و افزود: بايد به گونه اي با مسائل مواجه شويم كه ارزش ها جاي خود را به ضد ارزش ها ندهند.
فرماندار تربت حيدريه در مورد دستور جلسه مبني بر تصميم گيري در خصوص اجراي كنسرت موسيقي در تربت حيدريه اظهار كرد: كساني كه با كنسرت موافقت يا مخالفت دارند، هر 2 هدفشان اصلاح امور است، منتهي راه را غلط رفته اند.
موهبتي افزود: اينكه جلو ورود هنرمندان غيربومي به تربت حيدريه را بگيريم، كار اشتباهي است، زيرا وجهه تربت را در ايران خراب كرده ايم و ممكن است فردا در مقام پاسخگويي هنرمندان تربت حيدريه را نيز به ديگر شهرها راه ندهند.
وي با بيان اينكه بهتر است به جاي مانع تراشي زمينه رقابت بين هنرمندان را در شهر خود به وجود آوريم تا موجب تعالي هنر و هنرمندان شود، افزود: با شيوه اي كه در پيش گرفته ايم، زمينه تقابل بين ارزش ها را فراهم كرده و داريم بي تفاوتي را در جامعه به اوج مي رسانيم.
* امام جمعه تربت حيدريه: مبناي عمل ما فتواي رهبري است
رئيس شوراي فرهنگ عمومي و امام جمعه تربت حيدريه نيز گفت: ملاك ما براي برنامه ريزي هاي فرهنگي فتواي مقام معظم رهبري است و نظر معظم له منطبق با ضوابط امر به معروف و نهي از منكر است.
حجت الاسلام محمدرضا عصمتي افزود: ما با برگزاري كنسرت هاي موسيقي مخالف نيستيم بلكه با حواشي آن مخالفيم و لذا بهتر است از هنرمندان بومي استفاده شود زيرا با عرف اين شهرستان آشنايي بيشتري دارند.
عصمتي با تاكيد بر ضرورت حفظ وحدت بين مردم و مسئولان، افزود: در عين حالي كه بايد خواسته هاي بحق مردم محترم شمرده شود، اما بايد جلو امور مفسده انگيز نيز گرفته شوند.
* فرمانده سپاه تربت حيدريه: نشاط بايد بعد خدايي داشته باشد
فرمانده سپاه ناحيه تربت حيدريه گفت: از نگاه اسلام تعريفي كه از شور و نشاط آمده هر چيزي است كه انسان را آماده انجام كاري بكند كه براي رضاي خدا و خدمت به خلق باشد.
سرهنگ پاسدار فرضعلي گرايلي با بيان اينكه بر اين اساس ايجاد شور و نشاط حتما نبايد با ساز و دهل همراه باشد، افزود: كسي كه از آن سوي كشور به تربت مي آيد تا كنسرت موسيقي برگزار كند، يقينا اهداف ديگري را هم دنبال مي كند و چه بسا كه ترويج لهو و لعب است.
وي گفت: چرا نبايد به جاي پرداختن به كنسرت موسيقي و باغ تالار، جوانان را به مسجد پيوند بزنيم زيرا اين سنت اسلامي ماست و زمان پيامبر بسياري از برنامه ريزي ها در همين مساجد صورت مي گرفته است؟
* براي امور فرهنگي بايد سازوكار روشني تعريف شود
رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي و دبير شوراي فرهنگ عمومي تربت حيدريه گفت: يكي از مصوبات شوراي فرهنگ عمومي شهرستان در ارديبهشت امسال، ممانعت از برگزاري كنسرت هاي غيربومي بود كه رعايت شده، اما بايد تكليف اين مساله براي هميشه معلوم شود و اعضاي حاضر ساز و كار لازم را تدبير كنند.
محمد حسن زاده افزود: اكنون متاسفانه در تربت حيدريه شاهد يك به هم ريختگي فرهنگي هستيم كه همه از آن رنج مي برند و اين وضعيت بايد ساماندهي شود.
وي به وجود مافيايي در عرصه هنر تربت حيدريه اشاره كرد و گفت: گروهي بدون اطلاع اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي تربت حيدريه، به منظور انتفاع شخصي با هنرمندان ديگر شهرستان ها قراردادهايي منعقد مي كنند و برخي مديران تالارها نيز خودسرانه برنامه هايي برگزار مي كنند كه از كنترل آن از دست اداره ارشاد خارج است و اين شورا بايد نسبت به ساماندهي اين امور برنامه ريزي كند.
مركز شهرستان 250 هزار نفري تربت حيدريه در 150 كيلومتري جنوب غربي مشهد قرار دارد.
*خبرنگار: عليرضا حسيني مقدم ** انتشار دهنده: علي اصغر ايزدي
5132/6121
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
تربت حيدريه- ايرنا- معاون استاندار و فرماندار ويژه تربت حيدريه گفت: تا زماني كه براي مسائل ساختار تعريف نكنيم، تصميمات ما تابع اغراض شخصي خواهد بود و كار به لج و لجبازي هاي سياسي و فرهنگي كشيده مي شود و در چنين شرايطي امور فرهنگي به سامان نخواهد رسيد.