به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از پایگاه اینترنتی ساینس الرت، محققان دانشگاه ملی استرالیا نشان دادند كه محدودیت كاری برای داشتن یك زندگی سالم 39 ساعت در هفته است.خودكشی یك زن 24 ساله ژاپنی در سال گذشته بعد از 105 ساعت اضافه كاری در یك ماه، بحث های بین المللی را در زمیه ساعت های طولانی كاری به راه انداخت.
هونگ دینا از دانشكده تحقیقاتی سلامت جمعیت ANU می گوید، ساعت های طولانی كاری، سلامت روانی و جسمی فرد را به دلیل صرف زمان كوتاه تر برای غذا خوردن ومراقبت مناسب از خود، به خطر می اندازد.
به گفته محققان اگرچه كارمندان زن به اندازه كارمندان مرد مهارت دارند، اما میانگین حقوق آنها كمتر از مردان است و ساعات بیشتری نسبت به مردان كار میكنند و با توجه به افزایش میزان تقاضا برای كارمندان زن، محال است این كارمندان بتوانند بدون آسیب وارد كردن به سلامت خود بتوانند برای ساعات طولانی كار كنند.
این مطالعه كه در مجله Social Science & Medicine منتشر شده است بر اساس داده های حدود هشت هزار بزرگسال استرالیایی است كه در یك بررسی در زمینه 'خانوار، درآمد و كار ' (HILDA) در استرالیا شركت كرده بودند.
علمی**2038**1440
مترجم: درنا محمدیان** انتشاردهنده: معصومه گلشن
برای اطلاع از اخبار متنوع علمی و فناوری، با كانال علمی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
irnaelm@
https://telegram.me
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴
تهران-ایرنا-محققان دانشگاه ملی استرالیا (ANU) اعلام كردند، افرادی كه بیش از 39 ساعت در هفته كار می كنند سلامتی خود را در معرض خطر قرار می دهند.