سورنا ستاري عصر شنبه در اين مراسم، دانشگاه صنعتي سهند را از نظر هيات علمي و دانشجويان نخبه در زمره يكي از ممتازترين دانشگاه هاي كشور توصيف كرد و گفت: اميدوارم مركز نوآوري به عنوان يك زيست بوم، جهت گيري هاي علمي داشته باشد.
وي با بيان اينكه آغاز به كار مركز رشد و فناوري در اين دانشگاه قدم بسيار خوبي در زمينه توسعه علم و فناوري است، افزود: دانشگاه هاي نسل سوم و چهارم نيازمند نوآوري و خلاقيت است و فعاليت هاي علمي و پژوهشي بايد بيش از پيش مورد توجه قرار گيرد.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه صنعتي سهند نيز در اين مراسم گفت: اين مركز در يك هزار و 500 مترمربع و با اعتبار اوليه 15 ميليارد ريال شروع بكار كرد كه براي ساماندهي و تجهيز آن در مجموع تا كنون بيش از 25 ميليارد ريال هزينه شده است.
بهزاد عباس پور با اشاره به آغاز به كار مركز فناوري و نوآوري، هدف از راه اندازي اين مركز را ترويج و توسعه فرهنگ نوآوري و خلاقيت هاي جديد و مشتري آور توصيف كرد.
وي برگزاري استارت آپهاي فصلي (شركت هاي نوپا) در دانشگاه صنعتي سهند را از جمله برنامه هاي علمي اين دانشگاه بيان كرد.
بازديد از دانشگاه علوم پزشكي، افتتاح مركز جامع سلولهاي بنيادي بازساختي، افتتاح مركز نوآوري دانشگاه تبريز و افتتاح شتابدهنده بنياد ملي نخبگان از جمله برنامههاي معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در سفر به تبريز بود.
خبرنگار: نعمت مرادپور** انتشاردهنده:محمد رستگار
6132/6183
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۸:۳۵
تبريز - ايرنا - با حضور معاون علمي و فناوري رئيس جمهوري، مركز نوآوري و فناوري دانشگاه صنعتي سهند افتتاح شد.