اصفهان- ایرنا- وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: نفوذی های واقعی دشمن كسانی هستند كه هركدام از سرمایه های اجتماعی كشور را به نحوی منزوی می كنند تا هیچ شخصیت قابل اعتمادی در بین مردم باقی نماند.

به گزارش ایرنا، علی جنتی شامگاه چهارشنبه در نشست نخبگان مبارز انقلاب اسلامی در اصفهان افزود: نفوذی های واقعی با وارد كردن انگ های سیاسی، اقتصادی و اخلاقی به سرمایه های اجتماعی كاری می كنند تا هیچ شخصیت قابل اعتمادی در كشور وجود نداشته باشد.
وی ادامه داد: هدف اصلی كسانی كه پشت سر این نفوذگران قرار دارند این است كه اگر روزی كشور مورد تهدید خارجی یا بحران داخلی قرار گرفت، كسی نباشد كه جامعه را هدایت كند.
وی با تاكید بر اینكه باید با دفاع از ارزش های انقلاب با عناصر نفوذی مقابله كنیم، اظهار كرد: ما با وحدت انقلاب اسلامی را پیروز كردیم و باید این وحدت حفظ شود.
به گفته وی، بسیاری از افرادیكه در زمان انقلاب در یك صف مبارزه می كردند امروز همدیگر را تخریب می كنند و نمی توانند همدیگر را قانع كنند درحالیكه ما امروز به وحدت نیاز داریم.
جنتی تصریح كرد: ما باید با نگاه به سه دهه گذشته انقلاب، نقاط ضعف را بشناسیم تا گذشته، چراغ راه آینده ما باشد.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: جهانیان هر سال حضور میلیونی مردم را در راهپیمایی 22 بهمن برای دفاع از انقلاب و جمهوری اسلامی می بینند و مردم سالاری و جمهوریت نظام با برگزاری انتخابات مختلف در كشورمان، تامین شده است.
وی همچنین با اشاره به برداشته شدن تحریم های ظالمانه پس از برجام، افزود: آنچه مانع رشد و توسعه كشور بوده در حال برداشته شدن است و كشورمان با مجموعه عظیم سرمایه های انسانی، فیزیكی و مالی می تواند به اهداف ترسیم شده در سند چشم انداز 1404 دست یابد.
جنتی لازمه این كار را مدیریت صحیح منابع، اعمال سیاست های درست خارجی، تامین آزادی های سیاسی، گسترش احزاب سیاسی و مبارزه با فساد اقتصادی خواند و ادامه داد: فقط دولت و قوه قضائیه نمی توانند برای برداشتن نارسایی ها و آسیب های اجتماعی اقدام كنند بلكه نیاز به عزم ملی دارد.
وی همچنین در باره دستور اخیر رئیس جمهوری آمریكا مبنی بر ممنوعیت ورود شهروندان هفت كشور از جمله ایران، گفت: بحث های اخیر ترامپ باعث اعتراض بسیاری از مردم آمریكا شده است.
جنتی با بیان اینكه نسبت تعداد متخصصان ایرانی مقیم آمریكا به كل جمعیت آنها در مقایسه با خود آمریكایی ها، بیشتر است، گفت: تعداد قابل توجهی از شخصیت های علمی و دانشگاهی این كشور، ایرانی هستند.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی به سند چشم انداز 20 ساله كشور نیز اشاره و اظهار كرد: باید بررسی كنیم كه اهداف و چشم اندازهای ترسیم شده در این سند تا كنون تا چه میزان تحقق یافته است.
وی با اشاره به برخی آسیب های اجتماعی مانند حاشیه نشینی، روسپی گری، طلاق و اختلاف های خانوادگی و مسائلی مانند فساد اقتصادی و بیكاری در كشور، افزود: ما برای داشتن جامعه ای رشد یافته از نظر فضائل اخلاقی، اقتصادی و فناوری انقلاب كردیم و نباید اجازه دهیم كه چنین آسیب هایی در كشورمان ایجاد شود و رشد كند.
جنتی با اشاره به اینكه در دوره های گذشته با اتخاذ سیاست های غلط خارجی و اقتصادی، كشور خسارت های سنگین دید، تصریح كرد: در این دوره، دولت یازدهم مقداری از این خرابكاری ها را ترمیم كرد هرچند این كار به زمان زیادی نیاز دارد.
وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با یاد و نكوداشت آیت الله هاشمی رفسنجانی تاكید كرد: بسیاری از مبارزان انقلاب اسلامی در داخل و خارج كشور مدیون كمك های وی هستند.
جنتی با اشاره به اتهام هایی كه در یك دهه اخیر به آیت الله رفسنجانی وارد كردند، افزود: ایشان در این زمینه بسیار صبر و تحمل داشت و این خدا بود كه از او تجلیل كرد.
تعدادی از نخبگان و مبارزان انقلاب اسلامی در این نشست به بیان خاطره های خود از دوران انقلاب پرداختند.
نشست نخبگان مبارز انقلاب اسلامی با حضور شخصیت های مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی در محل اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد.
ت/3011 / 6022 خبرنگار: آسیه معینی - انتشار دهنده :مسعود عمادی