نوشهر- ايرنا - سرپرست دانشگاه فرهنگيان كشور، تحول و تعالي آموزش و پرورش را به عنوان يكي از نيازهاي اساسي در جامعه دانست و تاكيد كرد كه بايد به دانشگاه فرهنگيان در انجام چنين رسالتي به عنوان يك دستگاه فراملي نگريسته شود.

به گزارش ايرنا ، دكتر محمود مهرمحمدي روز شنبه در آئين اختتاميه اولين نشست هم انديشي نمايندگان مجلس شوراي اسلامي و مسئولان دانشگاه هاي فرهنگيان در نوشهر گفت : دانشگاه فرهنگيان در حقيقت به عنوان يك نهاد استراتژيك و ركن خدمت همسو با تعالي آموزش و پرورش در كشوراست و بايد مورد توجه بيشتري قرارگيرد.
وي تحول و تغيير در نظام تعليم و تربيت را محدود به عوامل برون سازماني ندانست و ادامه داد : امر تربيت معلم در حقيقت وظيفه ملي و فرا دستگاهي است.
سرپرست دانشگاه فرهنگيان كشور گفت : معلم و مربي در حقيقت جزو تاثيرگذارترين عوامل هستند كه مي توانند عميق ترين تاثير را روي شخصيت نسل هاي جديد جامعه بگذارند.
مهرمحمدي افزود : امروز درصورتي تمامي موانع برون سازماني توسعه آموزش و پرورش برطرف شود ، چنين توسعه اي در اين نهاد آموزشي شاهد نخواهيم بود مگر آنكه عاملان توسعه يافته ذهني و مهارتي به معناي آن كه معلمان و مربيان در آن استقرار يافته باشند.
وي اضافه كرد : شواهد و قرائن نشان مي دهد كه رسيدن به حد كمال و توسعه يافتگي در نظام آموزش و پرورش را مي توان در سايه كمال يافتگي و توسعه يافتگي معلمان جستجو كرد و بدست آورد.
سرپرست دانشگاه فرهنگيان رمز توسعه يافتگي و كمال معلمان را در باورمندي آن ها به يادگيري مستمر دانست و گفت : براي عرضه بهترين و مرغوب ترين نوع كنش ، معلمان بايد جزو يادگيرندگان هميشگي باشند تا بتوانند در حوزه تعليم و تربيت نقش خوبي ايفا نمايند.
اين آئين با حضور وزير و فرهنگ و ارشاد اسلامي كه از روز پنجشنبه در اردوگاه افسران شهيد رسولي نوشهر اغاز شد ، امروز /شنبه / به پايان رسيد.
65 هزار دانشجو در قالب 98 پرديس و مركز دانشگاه فرهنگيان در سطح كشور مشغول تحصيل هستند.
خبرنگار: مهراب زكي پور كينجي **انتشار دهنده:سيد محسن حسن نيا
7078 /1602/1899