به گزارش ایرنا علیرضا رزم حسینی روز شنبه در نشست بررسی اجرای طرح نجات با موضوع كاهش آسیب های اجتماعی در كرمان افزود: طرح مربوط در این زمینه باید از سوی موسسه متقاضی ارائه شود تا بتوان به موفقیت دست یافت.
وی اجرای طرح نجات را در راستای همگرایی و هم افزایی برای كاهش آسیب های اجتماعی دانست و بیان كرد: پایه این طرح سازمان های مردم نهاد هستند و دستگاه های اجرایی نقش حمایت گری دارند.
رزم حسینی اضافه كرد :آسیبی كه طی چندین سال در حاشیه شهر ایجاد شده در پنج ماه رفع شدنی نیست اما اصل طرح، كار خوبی است و نتایج مثبتی را به دنبال داشته است.
استاندار كرمان افزود: اقدامات انجام شده نشان می دهد كه اگر دست به دست هم دهیم، موفق خواهیم بود و باید با رفع موانع موجود، زمینه را برای رفع هرچه بهتر مشكلات فراهم كرد.
وی تصریح كرد: پذیرفته نیست انجمن های خیریه و سازمان های مردم نهاد را كه به صورت خیرخواهانه برای كاهش آسیب های اجتماعی اقدام می كنند، معطل نگه داریم.
رزم حسینی گفت: باید تا پایان امسال جلسات دیگری نیز برای بررسی نتایج طرح نجات برگزار شود تا ببینیم اقدامات انجام شده چه آثار مثبتی را به دنبال داشته است.
وی افزود: ضعف های این طرح نیز باید شناسایی شود تا با رفع آنها، طرح پایداری برای كاهش آسیب های اجتماعی به عنوان الگو در كرمان اجرایی شود.
طرح نجات به عنوان طرح هماهنگی بین دستگاه های اجرایی استان و بهره گیری از توان سازمان های مردم نهاد برای رفع آسیب های اجتماعی در محلات حاشیه ای شهر كرمان تدوین و اجرایی شده است.
موضوع توانمندسازی ساكنان مناطق حاشیه ای شهرها به ویژه معتادان ساكن در این مناطق مد نظر قرار گرفته و در این رابطه مركز آموزش فنی و حرفه ای برای این افراد ایجاد شده تا آموزش های لازم را فرا گرفته و از حاصل دسترنج خود استفاده كنند.
31 سكونتگاه غیر رسمی در شهرهای جیرفت، سیرجان، كرمان و رفسنجان وجود دارد كه 33 هزار نفر جمعیت در این سكونتگاه ها زندگی می كنند.
7440 /1354
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** انتشار دهنده : پروانه امانی
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۰
كرمان - ایرنا - استاندار كرمان گفت: قرار شده مركز فرماندهی آسیب های اجتماعی به بخش غیر دولتی واگذار شود كه در دست پیگیری است.