به گزارش روز شنبه گروه علمي ايرنا از دانشگاه صنعتي اميركبير، در اين نمايشگاه، شركتها و نهادهاي فعال در حوزه IoT توانمنديها و اقدامات خود در يك سال گذشته را در معرض ديد بازديدكنندگان قرار مي دهند.
مهدي روحاني نژاد، مدير فروم اينترنت اشياي ايران (IiF) با اشاره به فعاليت روزافزون مجموعههاي مختلف در حوزه اينترنت اشيا، صنايع علاقمند به افزايش ميزان هوشمندي و بهرهوري در فرآيند كاري و سازمانهاي بهرهبردار از خدمات اينترنت اشيا مانند صنايع مرتبط با نفت، گاز و پتروشيمي، مجموعههاي درگير در حوزه كنتورخواني هوشمند، شهرداريها، بخش سلامت، حملونقل، بيمه و هوشمندي ساختمان را به بازديد از اين نمايشگاه دعوت كرد.
وي افزود: معمولا در نمايشگاههايي مانند الكامپ به واسطه گستردگي و تنوع زياد شركتهاي حاضر، امكان شناسايي و تعامل با اكوسيستم اينترنت اشيا و شركتهاي فعال در حوزه هوشمندسازي خدمات و صنايع وجود ندارد؛ از اين رو فروم اينترنت اشياي ايران درنظردارد از امسال با برگزاري ساليانه اين نمايشگاه در بهمنماه اين خلا را پر كند.
مدير فروم اينترنت اشياي ايران همچنين از اختصاص فضاهاي اختصاصي براي استارتاپهاي فعال در حوزه اينترنت اشيا كه از سراسر كشور ثبت نام كردهاند و همچنين چندين دانشگاه و مراكز تحقيقاتي در نمايشگاه IoTex 2017 خبر داد.
بازديد از نخستين نمايشگاه تخصصي اينترنت اشياي ايران از 30 بهمن تا دوم اسفند ماه 95 براي تمامي علاقمندان اين حوزه رايگان است.
علمي**١٠٥٥ **1834
دريافت كننده: زينب كارگر ** انتشاردهنده: ناهيد شفيعي
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۵
تهران- ايرنا- نخستين نمايشگاه تخصصي اينترنت اشيا (IoTex 2017) از امروز ٣٠ بهمن ماه به مدت سه روز در دانشگاه صنعتي اميركبير آغاز به كار كرد.