سنندج- ایرنا- امام جمعه شهر قروه گفت: آشنا كردن جوانان با شهدای گمنام یك كار فوق العاده و یك هنر است.

حجت الاسلام حسن باباییان روز یكشنبه در دومین جلسه هماهنگی برای استقبال از شهدای گمنام شهرستان قروه افزود: شهداء حق خاصی بر گردن ما دارند و این حق و دین ادا نخواهد شد و نمی توانیم آن را ادا كنیم.
به گفته وی شهداء جایگاه ویژه ایی در نزد خداوند متعال دارند آن ها زنده اند و شعور و درك ما به دلیل كم معرفتی به آن نمی رسد.
وی اظهار كرد: شهداء انسان هایی هستند كه جزء به حق و حقیقت به چیزی توجه نكردند و نیت آن ها احیاء دین و مكتب الهی و اهل بیت(ع) بود.
امام جمعه شهر قروه با بیان اینكه شهرستان قروه برای استقبال از شهدای گمنام بیش از یك سال منتظر این قهرمانان بی بدیل و كم نظیر است كه این سرزمین را عطرآگین كنند افزود: با فرا رسیدن این فرصت باید كمر همت را بست كه این فرصت زود دیر می شود چرا كه این شهداء به لحاظ ارزش در حد اعلی بودند.
حجت الاسلام باباییان اظهار كرد: همه ما باید نسبت به نشر و توسعه ارزش های دینی، انقلابی و شهادت گام برداریم و این یك توفیقی است كه دیگران ندارند و خداوند به ما عنایت كرده است كه باید این فرصت را مغتنم بشماریم.
**قروه بالاترین آمار دفن شهدای گمنام در كردستان
جانشین اداره كل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس كردستان گفت: شهرستان قروه بالاترین آمار دفن شهدای گمنام در استان كردستان را دارا است.
سرهنگ رمضان رسولی افزود: در ایام فاطمیه پیكر مطهر هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس در شهرهای استان كردستان به خاك سپره می شود.
به گفته وی مراسم استقبال، تشییع و خاكسپاری هشت شهید گمنام دوران دفاع مقدس در شهرهای استان كردستان در روز دهم در شهرستان سقز، در صبح روز یازدهم در لشكر 22 بیت المقدس، بعدازظهر روز یازدهم در دانشگاه آزاد شهرستان قروه و دوازدهم اسفندماه سال جاری همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه(س) در دلبران برگزار می شود.
سرهنگ رسولی با بیان اینكه شهرهای سنندج، سقز، قروه و دلبران میزبان پیكر مطهر این شهدا هستند افزود: در حال حاضر پنج شهید گمنام در شهر قروه، 2 شهید گمنام در دزج و 2 شهید گمنام در سریش آباد وجود دارد.
سرهنگ رسولی افزود: فضای یادمان شهدای گمنام باید به گونه ای باشد كه بستر مناسبی برای برگزاری مراسم ها جهت افزایش انس و الفت مردم با شهداء، آشنایی با دوران دفاع مقدس و آرمان های امام خمینی(ره) فراهم شود.
كردستان در اواخر دهه فاطمیه میزبان پیكر مطهر هشت شهید گمنام است كه چهار پیكر شهید گمنام مربوط به شهرستان قروه است.
**خون شهدا و تفكر بسیجی به خاورمیانه سمت و سو می دهد
مدیر كل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس كردستان گفت: به بركت خون شهداء و تفكر ناب بسیجی ولایت مدار امروز خاورمیانه به دلخواه ایران سمت و سو گیرد و دشمنان نتوانستند به اهداف خود دست پیدا كنند.
سردار مراد حسنی افزود: شهدا هدیه الهی، عزت و افتخاری برای كشور ما هستند كه همیشه ماندگار خواهند بود.
به گفته وی امروز به بركت خون شهداء با گذشتن 38 سال از انقلاب اسلامی ایران، گزینه های آمریكا روی میز مذاكره خاك می خورد و عملیاتی مثل بیت المقدس و فتح المبین در هشت سال جنگ تحمیلی آفریده می شود كه در طول تاریخ بی نظیر بوده است.
حسنی با بیان اینكه شهدای شهرستان قروه با خون خودشان پیمان بستند و میثاق وحدت را امضاء كردند افزود: شهدای قروه به امام لبیك گفتند،در جبهه داخلی از امنیت دفاع كردند و در جبهه كلاسیك با صدام جنگیدند.
وی اضافه كرد: از مسئولین شهرستان قروه برای استقبال از برنامه شهدای گمنام بسیار خرسندم كه نشان از عمق ایمان، صداقت، صمیمیت، فهم و شور مردم این دیار است.
وی اضافه كرد: اگر ارزش های دفاع مقدس، شهداء و نشر این ارزش ها را سر لوحه كار خودمان قرار ندهیم دشمن جوانان ما را به سمت و سوی خود سوق می دهند.
به گفته وی هدف دشمنان این است كه ایمان ، ولایت و اسلام را از فرزندان ما بگیرد چرا كه این قدرتی است كه خداوند به ملت ایران داده است.
قروه در 90 كیلومتری شرق سنندج واقع شده است.
7345/6108
**خبرنگار:سارا صالحی/** انتشار دهنده: امید بهمنی