جواد مهندس روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مصرف گاز طبیعی تا قبل از بارش برف و سرد شدن هوا در استان مركزی روزانه حدود 17 میلیون و 300 هزار متر مكعب بود كه با كاهش دمای هوا و برودت هوا به 17 میلیون و 800 هزار متر مكعب افزایش یافته است.
وی ادامه داد: با توجه به ثابت بودن مصرف در حوزه صنعت، افزایش مصرف گاز طبیعی در استان مركزی مربوط به بخش خانگی و تجاری است.
مدیرعامل شركت گاز استان مركزی بیان كرد: مشتركان گاز طبیعی با كاهش حداقل یك درجه دمای منزل می توانند حدود 6درصد در مصرف گاز طبیعی صرفه جویی داشته باشند كه این مهم كمك بزرگی در كاهش مصرف و بهره مندی همه مصرف كنندگان از این نعمت الهی دارد.
مهندس افزود: مصرف كنندگان گاز بخش خانگی باید با استفاده از درزگیری پنجره های ساختمان، عایق بندی لوله ها و مخزن موتورخانه ها، خاموش بودن بخاری در اتاق هایی كه استفاده نمی شوند، حذف استفاده از شومینه به دلیل مصرف بالای انرژی و بازدهی كم، استفاده از پرده های ضخیم برای پنجره ها و تنظیم درجه حرارت خانه بین 18 تا 21 درجه سانتیگراد تاثیر زیادی در كاهش مصرف گاز داشته باشد.
وی افزود: واحدهای تولیدی، صنعتی، تجاری و دستگاه های اجرایی و اداری نیز می توانند با استفاده ازسیستم های هوشمند و استاندارد مصرف گاز در كاهش مصرف گاز نقش آفرین باشند.
استان مركزی به عنوان پایتخت صنعتی ایران از شمال به استان های تهران، البرز و قزوین، از غرب به استان همدان، از جنوب به استان های لرستان و اصفهان و از شرق به استان های تهران، قم و اصفهان محدود است.
استان مركزی با مساحتی معادل 29 هزار و 530 كیلومتر مربع حدود یك و 82 صدم درصد از مساحت كل كشور را به خود اختصاص داده و بر اساس آخرین تقسیمات كشوری، این استان دارای 12 شهرستان، 23 بخش، 32 شهر، 66 دهستان، یك هزار و 394 آبادی دارای سكنه و 46 آبادی خالی از سكنه است.
32 شهرك و ناحیه صنعتی در نقاط مختلف استان مركزی فعالت می كنند.
بیش از 2 هزار و 800 واحد صنعتی در نقاط مختلف استان مركزی فعالیت می كنند كه از این تعداد حدود 2 هزار واحد، در زمره صنایع كوچك و متوسط قرار دارند.
1955/6013/خبرنگار:مهدی عظیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری
تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰
اراك - ایرنا - مدیرعامل شركت گاز استان مركزی گفت: در پی افت محسوس دما در این استان در هفته جاری،مصرف گاز طبیعی استان روزانه حدود 500 هزار متر مكعب افزایش یافته است.