بوشهر- ایرنا- رئیس دیوان محاسبات كشورگفت: همه ظرفیت های نیروی انسانی و دانشی این دستگاه در خدمت مدیران اجرایی كشور است و سیاست حاكم بر این دیوان، همكاری با مسئولان صنعت نفت در زمینه تسهیل در فرایند های توسعه میدان پارس جنوبی است.

به گزارش ایرنا، روابط عمومی شركت نفت و گاز پارس روز شنبه به نقل از عادل آذر در جلسه با معاون وزیر و مدیرعامل شركت ملی نفت ایران افزود: تلاش های كاركنان پارس جنوبی بویژه در روزهای اخیر كه نیاز به مصرف انرژی در كشور افزایش یافت، بیش از پیش درك می كنیم.
وی بیان كرد: جهان بینی كاری این دستگاه همكاری با مسئولان بخش های اجرایی گوناگون كشور در زمینه های مختلف و بویژه در تدوین قوانین، بحث های نظارتی و مشاوره در خدمت صنعت نفت خواهیم بود.
آذر، با بیان اینكه پارس جنوبی به تعبیر رهبر انقلاب مصداق بارز جبهه اقتصادی كشور است، ادامه داد: امروز با حضور در سكوی فاز یك پارس جنوبی، وجود انبوه سكوها را در 2 سوی مرز آبی مشاهده كردم زیرا این وضعیت نشانگر رقابت و یا به تعبیری تعارض اقتصادی تمام عیار در 2 طرف این میدان است و این موضوع وظیفه و تلاش بیشتری را از بخش های مختلف در برداشت منابع ملی كشور از میدان مشترك می طلبد.
رئیس دیوان محاسبات كل كشور فعالیت های وزارت نفت در تمامی حوزه های كاری را ارزشمند دانست و گفت: باورم این است كه حوزه نفت و گاز هم مثل سایر حوزه های راهبردی اقتصاد از جمله كشاورزی ارزشمند و دارای اولویت است.
وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه انرژی، صنعت نفت و گاز از اهمیت و اولویت جهانی برخوردار است ، افزود: این 2 حوزه از اهمیت خاصی برخوردارند، زیرا معیشت مردم به طور مستقیم به این حوزه ها متكی است به همین دلیل باید بطور ویژه به این حوزه تمركز كنیم.
آذر، به نقش سازنده سازمان های نظارتی در كشور اشاره كرد و افزود: دستگاه نظارتی موثر، دستگاهی است كه اقتدار داشته و مجموعه های مدیریتی و اجرایی با تبعیت از آن در چارچوب آیین نامه ها و قوانین موجود رفتار كنند.
وی درباره فلسفه وجودی ایجاد دیوان محاسبات كشور گفت: در اصول ٥٤ و٥٥ قانون اساسی به شكل گیری دیوان محاسبات اشاره شده و علت این است كه این دستگاه نقش مكمل برای سایر سازمان ها ایفا كرده تا علاوه بر رونق مولفه های رشد، توسعه و تعالی، افزایش استانداردهای زندگی مردم هم بالا برود.
رئیس دیوان محاسبات كل كشور با اشاره به اینكه مقام معظم رهبری، الگوی اقتصاد مقاومتی را به عنوان یك هندسه جدید اقتصادی مطرح كرده اند، ادامه داد: باید تلاش كرد تا با تحقق این امر و از طریق پیاده سازی عدالت در حوزه های اجرایی، نظارتی، قانون گذاری و قضا، رفاه و آسایش عموم فراهم شده و مردم از مسئولان امر رضایت داشته باشند.
وی ادامه داد: اگر در این ارتباط كار مفیدی در كشورانجام شود، می توانیم بگوییم در این دستگاه عملكرد خوبی داریم و اگر به مردم و یا كسانی كه در خط مقدم اقتصاد كشور و در میدان اجرا هستند كمك كنیم تا قدرت تصمیم گیری بیشتری داشته باشند و قطار اقتصاد كشور در ریل توسعه سرعت بیشتری بگیرد، رسالت خود را انجام داده ایم.
آذر با بیان اینكه فعالیت دیوان محاسبات مبتنی بر شعار' نظارت مستمر پیش گیرانه، هدایت گرانه و مقتدرانه' است، گفت: ما در رده های مختلف مدیریتی به این شعار باور داریم، زیرا اگر قرار است اقتدار دیوان محاسبات حاصل شود، بویژه از درون 2 عنصر اول و دوم این شعارمحقق خواهد شد.
رئیس دیوان محاسبات كشور خطاب به مدیران حاضر در جلسه با تاكید براینكه هدف ما كمك به شما در پارس جنوبی است افزود: این به خود شما هم بر می گردد كه ما را به عنوان مشاوران خود در حوزه های پیشگیرانه و هدایت گرانه تلقی كنید.
آذر بیان كرد: همه ظرفیت های نیروی انسانی و دانشی دیوان محاسبات در این دو بخش ( پیش گیرانه و هدایت گرانه) در خدمت مدیران اجرایی كشور است.
وی، حضور در منطقه پارس جنوبی را 'فرصتی برای شناخت هرچه بیشتر فعالیت های گرانسنگ فرزندان این مرز و یوم در زمینه آسایش مردم ' توصیف كرد.
6047/4043** خبرنگار: مونا عیدان** انتشار دهنده: خدانظر خواجه