به گزارش خبرنگار فرهنگي ايرنا، ششمين جشنواره بين المللي مد و لباس فجر از سوم اسفند ماه در حالي آغاز به كار كرد كه در بخش غيررقابتي علمي و دانشگاهي جشنواره، بيش از 20 موسسه شامل دانشگاه ها، آموزشگاه هاي فني و حرفهاي و مراكز آموزشي به ارائه دستاوردهاي خود در برج آزادي پرداخته اند.
در زير گذر برج آزادي، 20 موسسه در غرفه هايي كوچك به ارائه دستاوردهاي خود پرداخته اند و دانشجويان و دانشگاهيان و مديران مراكز آموزشي با حضور پويا و گسترده خود در اين مكان براي شناسايي و الگو سازي فرهنگ مدو لباس تلاش مي كنند.
غرفه هايي مانند فشن ديزاينر، نيكونگاران رادپوش، خانه مد آريايي، انجمن موسسات مد و لباس كشور، خوش پوشان رادين، مشاورين پوشاك، حجاب ماندگار، طراحان تك پوش رائيكا، خلاقان پارچه و لباس روحي، صندوقچه هنر و زيبايي، طراحان مد، هيژا، چيا مد، پوشانيك، فشن ديزاينر، زيبا كاشانه، هنر پارس، يشم، گوشه، مد و لباس ژينو، خانه مد ملي ايران و فوژان نگار پارسيان در برج آزادي با آمادگي كامل و چيدماني مناسب به استقبال مخاطبان جشنواره مد و لباس فجر رفته اند.
اين غرفه ها با رويكرد آموزشي و الگوسازي مؤثر در عرصه مد و لباس، به مخاطبان اصلي اين بخش يعني دانشجويان، زمينه مناسبي را براي طراحي به عنوان پايه ورود به دنياي مد ارائه مي دهند.
دبير اجرايي بخش علمي و دانشگاهي ششمين جشنواره مدو لباس فجر درباره اين بخش از جشنواره به خبرنگار ايرنا گفت: بخش علمي و دانشگاهي با نگاه پژوهش محور با محوريت ارتقاي سطح علمي حوزه مد و لباس و كاربردي شدن آن در توليد، فعاليت خود را از سوم اسفند ماه آغاز كرد.
راضيه حشمي پور ادامه داد: تعداد مقالات و پايان نامه هاي اين بخش، رشد خوبي از نظر كيفي و كمي نسبت به دوره هاي گذشته داشته و بخش علمي داراي بار علمي بيشتري بوده است.
وي گفت: ششمين جشنواره مد و لباس فجر با استقبال مطلوبي از سوي جامعه علمي كشور مواجه شده و در عين حال داوري مقالات و پايان نامه هاي پژوهشي مطابق با شاخصه هاي نوآوري، خلاقيت و ساير مولفه هاي علمي و پژوهشي با اساتيد مجرب دانشگاه هاي معتبر انجام شده است.
حشمي پور افزود: به علت محدوديت زماني 20 دانشگاه و 23 آموزشگاه براي شركت در جشنواره اعلام حضور كردند كه در نهايت 14 متقاضي براي حضور در جشنواره انتخاب شدند.
وي خاطر نشان كرد: تعداد 150 پايان نامه، كتاب و مقاله به دبيرخانه جشنواره رسيد و 15 نشست و كارگاه تخصصي نيز در روزهاي جشنواره برگزار شد. همچنين از 2 اختراع رسيده از دانشگاه آزاد يزد نيز رونمايي مي شود.
ششمين جشنواره مد و لباس فجر از سوم تا 10 اسفندماه همزمان در 15 استان برپا است.
فراهنگ ** 9338 ** خبرنگار: صديقه بهارلو * انتشار: اميد غياثوند
تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۷
تهران - ايرنا - بخش علمي و دانشگاهي ششمين جشنواره مد و لباس فجر، فرصت مناسبي براي دانشجويان علاقه مند به اين حوزه جهت الگوگيري آموزشي فراهم ساخته است.