سيف الله رعيت روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: غذاي حلال يكي از فاكتورهاي مهمي است كه سازمان ملي استاندارد ايران پيگيري مي كند چرا كه اين سازمان عضو كشورهاي اسلامي است و در تدوين استانداردهاي غذايي مشاركت فعال و بر اجراي آن در كشور نيز تاكيد دارد.
وي يادآوري كرد: هم اكنون استانداردهاي حلال در كشتارگاه هاي طيور اعمال مي شود و با توجه به دستور العمل هاي اعلام شده توسط كارشناسان نظارت بر اجراي استاندارد استان ها انجام مي گيرد.
معاون نظارت بر استاندارد صنايع غذايي، آرايشي ، بهداشتي و غذاي حلال سازمان ملي استاندار ايران ادامه داد: اجازه استفاده از پروانه علامت استاندارد حلال در 16 استان كشور صادر شده است.
رعيت خاطرنشان كرد: در كشورهاي اسلامي مشخصات و اصالت غذاي حلال در كنار كيفيت بسيار مورد توجه است كه براي ورود ايران به اين بازار بايد به اين مقوله مهم توجه كرد.
به گزارش ايرنا، حلال به عنوان يك استاندارد جهاني، معياري از كيفيت غذاي سالم و بهداشتي در جهان، عاملي براي توسعه مبادلات محصولات و صنايع غذايي در بين كشورهاي اسلامي و غير اسلامي است، رعايت استانداردهاي حلال به ويژه براي واردات محصولات به كشورهاي اسلامي و مصرف جوامع مسلمان در كشورهاي غير اسلامي ضروري است.
در جلسه كميته غذاي حلال استان زنجان، اولين پروانه كاربرد علامت استاندارد حلال صادر شد.
پروانه برند حلال يك پروانه بين المللي جهت اطمينان از رعايت اصول شرعي در ذبح است و كشورهاي مسلمان و حتي برخي كشورهاي غير مسلمان محصولاتي را كه داراي برند حلال باشند خريداري مي كنند.
6085/7320
خبرنگار: اعظم شامي ****انتشار دهنده: رويا رفيعي
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۸
زنجان - ايرنا - معاون نظارت بر استاندارد صنايع غذايي، آرايشي، بهداشتي و غذاي حلال سازمان ملي استاندارد ايران گفت: هم اكنون نشان استانداردهاي حلال به كشتارگاه هاي طيور اعطا مي شود و اين نشان تا كنون در 16 استان كشور اعطا شده است.