به گزارش خبرنگار ایرنا از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان، محمد دره وزمی روز چهارشنبه در نشست كارگروه تسهیل و رفع موانع تولید افزود: تاكنون یك هزار و 151 واحد تولیدی و صنعتی در استان در سایت بهین یاب ثبت نام كردهاند كه 946 واحد از این تعداد در كمیته های كارشناسی مورد بررسی قرار گرفته اند.
وی اظهار كرد: 946 واحد برای دریافت تسهیلات به بانكهای عامل معرفی شده كه پرداخت تسهیلات به 238 واحد در بانكهای عامل تصویب شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان ادامه داد: براساس آمار موجود 229 واحد از این تعداد تاكنون موفق به دریافت تسهیلات شدهاند كه 50 واحد آن مربوط به بخش صنعت و مابقی بخش كشاورزی هستند.
دره وزمی از پرداخت 348 میلیارد و 700 میلیون ریال تسهیلات به 50 واحد صنعتی در كردستان در قالب طرح رفع موانع تولید خبر داد و گفت: 357 میلیارد و 600 میلیون ریال نیز به واحدهای مشكل دار بخش كشاورزی تسهیلات پرداخت شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان گفت: عملكرد استان در این زمینه قابل قبول است، اما انتظار از كارگروه رفع موانع تولید با توجه به وضعیت واحدهای تولیدی مشكل دار در كردستان بیش از این است.
وی اظهار كرد: 2.8 درصد از لحاظ تعداد و 1.1 درصد از لحاظ مبلغ، از كل واحدهایی كه در كشور در سایت بهین یاب ثبتنام كردهاند مربوط به استان كردستان است.
دره وزمی ادامه داد: 1.9 دهم درصد معرفی به شعبات را در كشور داریم، كه همین میزان هم تسهیلات پرداختی را به خود اختصاص دادهایم.
وی افزود: كردستان 1.9 دهم درصد پرداخت تسهیلات به واحدهای مشكل دار ثبتنام شده در سایت بهین یاب را از لحاظ تعداد و 8 دهم درصد از لحاظ ریالی را در كشور به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان با بیان اینكه در بخش صنعت در موجوع 211 واحد مشكل دار استان در سایت بهین یاب ثبت نام كردهاند، گفت: 155 مورد از این تعداد به بانكهای عامل معرفی و 50 مورد موفق به دریافت تسهیلات شدهاند.
دره وزمی خاطرنشان كرد: البته این 50 واحد صنعتی مشكل دار بیش از 50 درصد از كل تسهیلات پرداخت شده به واحدهای تولیدی را در استان به خود اختصاص دادهاند.
وی با ذكر این مطلب كه همه واحدهای تولیدی مشكل دار در كردستان دارای یك درد واحد نیستند، گفت: برخی از این واحدها را نمی توان با تزریق سرمایه در گردش و پول احیا كرد، چرا كه مشكل مدیریتی و یا تكنولوژی دارند.
درهوزمی افزود: تعداد واحدهای تولیدی كه در كردستان در حال حاضر داری مشكل هستند و می توان با تزریق اعتبار و پول آنها را احیا كرد، كم است و امیدواریم با تلاش و جدیت هرچه تمام تر بانكها بستر رفع مشكلات این واحدها فراهم شود.
وی با بیان اینكه جذب سرمایه گذار در استانهایی مانند كردستان به دلیل محرومیتی كه دارند بسیار سخت تر از استانهای دیگر است، گفت: نیاز به مشوقهای سرمایهگذاری برای جذب سرمایه گذار بیش از مناطق دیگر در این استانها وجود دارد.
6108/1904
**خبرنگار: امید بهمنی/انتشار دهنده: مسعود احمدی
تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۲:۲۴
سنندج- ایرنا- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان گفت: 764 میلیارد ریال تسهیلات در قالب ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به واحدهای صنعتی و كشاورزی استان كردستان پرداخت شده است.