آستارا - ايرنا - مدير شركت طراحي و ساخت پرتز اندام هاي بدن در آستارا گفت: بخشي از صورتم به علت عمل جراحي تخليه شده بود و پرتزهاي موجود در بازار به دليل ماندگاري كم، چهره واقعي ام را احيا نمي كرد و با تحقيق و تلاش علاوه بر ترميم گونه خودم، به سازنده پرتزهاي مصنوعي اندام هاي بدن تبديل شدم.

محسن سجادي مقدم روز چهارشنبه با حضور در خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) شهرستان آستارا افزود: از سال 88 به ساخت پرتزهاي مصنوعي بدن روي آورده ام و با به ثبت رساندن شركت خود در مركز رشد واحدهاي فناور آستارا در آن فعاليت مي كنم.
وي اظهار كرد: براي ساخت پرتزهاي مصنوعي بدن، ماده اي به نام سليكون و رنگ و چسب مخصوص پرتز لازم است و آنها را از تهران تهيه مي كنم و براي اين كار علاوه بر صرف بيش از 200 ميليون ريال سرمايه شخصي، 250 ميليون ريال تسهيلات كم بهره از مركز رشد واحدهاي فناور دريافت كرده ام.
وي بيان كرد: از سال 91 به مرحله فروش پرتزها وارد شده و اعضاي مختلف بدن مراجعه كنندگاني از استان هاي اصفهان، گيلان و اردبيل ساخته و نصب كرده ام و بيشتر اندام هاي مورد نياز شامل گونه، چانه، گوش، بيني و انگشت بوده و هر گونه قطع يا فرورفتگي اندام هاي بدن بر اثر سانحه، سوختگي، كار با ماشين آلات و جنگ تحميلي را ترميم مي كنم.
سجادي مقدم ادامه داد: اگر در ترميم صورت مراجعه كنندگان به مو نيز نياز باشد، از موهاي طبيعي يا مصنوعي متناسب با موي واقعي آنها براي ترميم چهره استفاده مي كنم ، پرتزها داراي رنگ ثابت، غيرقابل اشتعال و مقاوم در سرما و گرما هستند و هنگام خواب يا استحمام، برداشته و دوباره با چسب نصب مي شوند.
او گفت: نمونه هاي زيادي از پرتزهاي توليدي شركت من در نمايشگاه هاي استان هاي اصفهان و تهران به نمايش گذاشته شده است و به رغم بالا بودن كيفيت كار، قيمت پرتزهايم براي بازاريابي و جلب نظر مشتري، پايين تر از گونه هاي مشابه در بازار است.
مدير شركت طراحي و ساخت پرتزهاي مصنوعي بدن در آستارا افزود: براي رونق كار خود به تبليغ و معرفي بيشتر محصولاتم نياز دارم و ساخت پرتز انگشت قابل حركت از ايده هاي آينده من است كه براي تحقق و تجاري سازي آنها تلاش مي كنم و مركز رشد واحدهاي فناور آستارا در كمك به جوانان مبتكر، نقش سازنده و مفيدي ايفا مي كند.
مهدي نوري مسئول مركز رشد واحدهاي فناور آستارا نيز گفت: اين جوان خلاق براي ساخت اندام هاي قطع يا ناقص شده بدن با قالب گيري آنها به وسيله گچ يا موم، نقص عضو آنها را برطرف مي كند و متقاضيان پرتزهاي مصنوعي بدن، براي قالب گيري، آزمايش و نصب آن فقط دو بار به او مراجعه مي كنند.
وي افزود: مردي از شهرستان رشت براي ترميم انگشت خود به شركت ساخت پرتزهاي مصنوعي بدن در مركز رشد واحدهاي فناور آستارا مراجعه كرده بود و با ابراز رضايت كامل از پرتز تهيه شده به جاي انگشتش و خوشنودي از وجود اين فناوري در استان گيلان، اين مركز را ترك كرد.
وي اظهار كرد: مركز رشد واحدهاي فناور شهرستان آستارا در سال 88 تاسيس و تاكنون هفت شركت فناور در آن مستقر شده و در صورت حمايت بيشتر مسئولان و با تجاري سازي ايده هاي مختلف، باغ پر شكوفه فناوري در اين شهرستان به بار خواهد نشست.
نوري بيان كرد: به لحاظ تردد مسافران خارجي از مرز آستارا، ايجاد نمايشگاه پرتزهاي مصنوعي بدن و ساير توليدات مركز رشد واحدهاي فناور در اين شهرستان براي جذب مشتري و توسعه كار ضروري است.
شهرستان مرزي بندر آستارا با 86 هزار نفر جمعيت در غرب استان گيلان و همسايگي جمهوري آذربايجان قرار دارد.
مصاحبه از: عيسي پاشاپور ** انتشار : نصراله ابراهيمي
7124/6070