به گزارش ایرنا، رئیس دانشگاه علوم پزشكی یاسوج روز یكشنبه در آئین راه اندازی این پایگاه امداد و نجات گفت كه برای خرید این بالگرد 100 میلیارد ریال هزینه شده است و در هر مأموریت قادر به حمل هفت سرنشین از جمله 2 بیمار اورژانسی است.
اورنگ ایلامی افزود كه در سال آینده دومین اورژانش هوایی برای 6 شهرستان جنوبی گچساران، باشت، دهدشت، چرام، بهمئی و لنده كهگیلویه و بویراحمد نیز راه اندازی خواهد شد.
ایلامی تصریح كرد با ایجاد اورژانس هوایی میزان فوتیهای حوادث كاهش خواهد یافت.
وی گفت كه علاوه بر اورژانس هوایی در سایر بخشهای درمانی برنامههای خوبی در دست اقدام است كه ایجاد بخش قلب با خرید 200 میلیارد ریال تجهیزات پزشكی از مهمترین این خدمات است.
رئیس دانشگاه علوم پزشكی یاسوج گفت كه هزینه هر ساعت پرواز 30 تا 60 میلیون ریال است كه باید برای كاهش هزینهها از اورژانش هوایی به نحو مطلوبی استفاده كرد.
ایلامی عنوان كرد: از 39 پایگاه امداد و نجات كهگیلویه و بویراحمد 11 پایگاه و از 60 دستگاه آمبولانس، 40 دستگاه در دولت یازدهم ایجاد و تامین شده است.
رئیس مركز فوریتهای پزشكی كهگیلویه و بویراحمد نیز در این آئین گفت امسال بیش از 25 هزار مأموریت امدادی در این استان انجام شده است.
معاون عمرانی استاندار كهگیلویه و بویراحمد خدمات دولت تدبیرو امید در بخش سلامت را كم سابقه و قابل تقدیر دانست و افزود: در این استان اقدامهای ارزندهای برای كمك به توسعه خدمات بخش سلامت و رفاه مردم انجام گرفته است.
پژمان نیك اقبالی تصریح كرد كه خروج بیمار از استان در گذشته به ازای هر یك هزار نفر 30 مورد بود كه به هفت مورد كاهش یافته است.
وی گفت كه بیمارستان 330 تختخوابی یاسوج تا سال آینده راه اندازی خواهد شد و بیمارستان 96 تخت خوابی گچساران نیز به سرعت در حال انجام است.
رئیس مركز فوریتهای پزشكی دانشگاه علوم پزشكی یاسوج نیز اظهار داشت كه انجام مأموریتهای امدادی امسال نسبت به مدت سال گذشته حدود 13 درصد افزایش نشان میدهد اما تعداد فوتیهای امسال بیش از 13.4 درصد كاهش یافته است.
جلال پوران فرد تصریح كرد: در 11 ماه اول سال جاری بیش از 25 هزار مأموریت امداد و نجات از سوی اكیپهای امداد و نجات انجام گرفته است.
وی گفت: در سه روز اخیر با ایجاد اورژانس هوایی به چهار بیمار اورژانسی در مناطق مختلف خدمات رسانی شده كه این امر بیانگر اهمیت ایجاد اورژانش هوایی و توسعه آن در دیگر مناطق استان است.
امروز وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در مراسمی در وزارت بهداشت از طریق ویدئو كنفرانس پنج پایگاه اورژانس هوایی در شهرهای الیگودرز، یاسوج، لار، جهرم و طبس را افتتاح كرد.
شمار پایگاههای اورژانس هوایی در كشور با افتتاح این پایگاههای جدید اورژانس هوایی به 30 پایگاه میرسد.
استان 700 هزار نفری كهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.
به دلیل كوهستانی و وجود برخی مناطق سخت گذر راه اندازی پایگاه امداد هوایی از نیازهای اساسی امدادرسانی در این استان بوده است.
خبرنگار: مظفر عدالت نسب ** انتشار دهنده: سید ولی موسوی نژاد
6162/6110
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۹
یاسوج - ایرنا - نخستین اورژانس هوایی استان كهگیلویه و بویراحمد با یك فروند بالگرد راه اندازی شد.