«میرعلی اشرف عبدالله پوری حسینی» امروز (سه شنبه) در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع 713 بنگاه كه در 16 سال گذشته در اختیار سازمان خصوصی سازی قرار گرفته، 323 بنگاه یعنی كمتر از 19 درصد باقی مانده و بقیه به فروش رسیده یا بابت رد دیون دولت واگذار و برخی هم از فهرست واگذاری خارج شده اند.
وی یادآور شد: تعیین تكلیف ها به معنای فروش رفتن نیست و بنگاه هایی كه منحل شده یا به صورت دائم یا موقت از فهرست واگذاری ها خارج شده اند نیز در این آمار گنجانده شده اند.
پوری حسینی افزود: از مجموع 188 بنگاه كه امسال به صورت بلوكی عرضه شدند، 143 بنگاه معادل 76 درصد آنها به فروش رفت.
وی یادآور شد: آمار چشمگیر واگذاری ها مرهون واگذاری جایگاه های سوخت است كه در آن حدود 200 جایگاه با متوسط بیش از پنج پاكت و متقاضی به مزایده گذاشته شد.
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به مقاومت بسیار در برابر واگذاری های انجام شده به بخش خصوصی تصریح كرد: با وجود همه این مسائل، این سازمان در اجرای قانون هیچ شبهه ای به خود راه نداد.
وی بیان داشت: تعهد بودجه ای امسال سازمان خصوصی سازی 165 هزار میلیارد ریال بود كه تا امروز 120 هزار میلیارد ریال آن محقق شده است و با توجه به اینكه بخشی از سود سهام عدالت نیز در آن دیده شده، انتظار می رود در اندك روزهای باقیمانده تا پایان سال افزایش یابد.
این مقام مسوول افزود: 50 هزار میلیارد ریال از بودجه محقق شده بابت رد دیون طلبكاران دولت بوده و بقیه 70 هزار میلیارد ریال آن نیز نقدی وصول و به خزانه دولت واریز شده است.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با كانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام ** 3065 ** 1070*1579 *خبرنگار: محمد ملك دار *انتشار :مرضیه فاتحی
تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۸
تهران - ایرنا - معاون وزیر اقتصاد و رییس كل سازمان خصوصی سازی گفت: امسال از مجموع 534 بنگاهی كه قرار بود واگذار یا تعیین تكلیف شوند، 273 بنگاه معادل 51 درصد تعیین تكلیف شد كه ركوردی در تاریخ 16 ساله این سازمان محسوب می شود.