تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۴

كیش - ایرنا- رئیس مركز توسعه سلامت گفت : یك باب آرایشگاه زنانه به دلیل رعایت نكردن موازین بهداشتی توسط واحد بهداشت محیط این مركز پلمب شد.

به گزارش ایرنا از مركز توسعه سلامت كیش ،دكتر محمدرضا رضانیا با اشاره به اجرای طرح تشدید كنترل و نظارت بر مراكز تهیه وتوزیع مواد غذایی و بهداشتی از اول اسفندماه ، بازرسان بهداشت محیط این مركز به صورت روزانه در دو نوبت ساعات اداری و ساعات غیر اداری از واحدهای صنفی گروه هدف بازدید می‌كنند .
وی افزود : با صنوفی كه موازین و مقررات بهداشتی را رعایت نكنند و سلامت جامعه را به خطر اندازند برخورد جدی خواهد شد .
رضا نیا گفت : بر همین اساس یك باب آرایشگاه به بدلیل رعایت و توجه نكردن به اصول و موازین بهداشتی و توصیه‌ها و اخطارهای بازرسان بهداشت محیط، مطابق ماده 13 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی و بهداشتی متخلف شناخته و پلمب شد.
رعایت نكردن بهداشت در انجام فعالیت هایی كه با قیچی، تیغ و سوزن صورت می­گیرد، خطر ابتلاء به بیماری­های منتقل شده توسط خون مانند ایدز و هپاتیت را بالا می­برند كه آموزش راه های صحیح استریل كردن تجهیزات و استفاده از تیغ های یك­بار مصرف و روش معدوم كردن آنها حائز اهمیت است.
به منظور پیشگیری از انتقال كلیه بیماری­های خونی و پوستی قابل انتقال در آرایشگاه ها، بهترین شیوه، استفاده از وسایل اختصاصی برای هر مشتری است كه متصدیان آرایشگاه ها باید از مشتریان خود بخواهند كه وسایل آرایشی اختصاصی را همراه بیاورند كه این وسایل شامل قیچی، شانه، برس، پیش بند،حوله، تیغ و دسته تیغ و ماشین اصلاح است .
افزایش میزان مراجعه به آرایشگاه­ها و رفت و آمد افراد گوناگون به این اماكن ممكن است منجر به انتقال بیماری بین افراد شود كه یكی از دلایل آن می تواند بی دقتی و رعایت نكردن برخی نكات بهداشتی توسط آرایشگران باشد.

* جمع آوری بیش از 9 هزار و 500 كیلو مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته
رئیس مركز توسعه سلامت كیش همچنین اعلام كرد :در طرح تشدید بازرسیهای نوروزی از ابتدای اسفند تا كنون 9 هزار و 536 كیلو مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته جمع‌آوری و معدوم شد.
وی افزود: بازرسان این مركز در جریان بازدید این مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته شامل آب میوه ،شكلات ،روغن ،بیسكویت را ضبط و پس از هماهنگی های لازم جمع آوری و معدوم كردند.
رضانیا از مردم خواست هنگام خرید مواد غذایی به تاریخ تولید و انقضا و همچنین شماره پروانه بهداشت تولید كننده از سوی وزارت بهداشت روی بسته های غذایی و نوشیدنی توجه كنند.
به گزارش ایرنا، این مسئول در مركز توسعه سلامت گفت: تاریخ انقضا درج شده بر روی محصولات تولیدی به منزله آخرین روز استفاده از آن ماده غذایی است و بعد از گذشت این تاریخ، مردم نباید از این محصول استفاده كنند.

* پلمب یك واحد بستنی فروشی
وی همچنین از پلمب یك واحد بستنی فروشی به دلیل بی توجهی به توصیه های بازرسان و رعایت نكردن موازین بهداشتی خبر داد.
وی افزود:با توجه به نزدیك شدن به ایام نوروز تشدید بازرسی از اماكن تهیه و توزیع مواد غذایی با حساسیت بیشتری مورد بررسی قرارمی گیرد و همه متصدیان ملزم به رعایت قوانین و مقررات بهداشتی در اماكن تهیه و توزیع مواد غذایی هستند.
این مسئول خاطرنشان كرد: شماره تلفن ۰۷۶۴۴۴۲۳۳۱۱ در ساعات اداری و شماره 09366858085پاسخگوی شكایات بهداشتی كیشوندان و گردشگران است.
1630*1641/ دریافت كننده :مریم زبان دان - انتشار دهنده : امیر برزی