به گزارش ايرنا از پايگاه اينترنتي هلث نيوزلاين، بسياري از زنان ميانسال اغلب مبتلا به استرس و افسردگي مي شوند.
بر اساس نتايج اين مطالعه افرادي كه 5 تا 7 وعده ميوه و سبزي در طول روز مصرف مي كنند مي توانند احتمال ابتلا به فشارهاي رواني را در خود كاهش دهند.
دكتر ملودي دينگ از دانشگاه سيدني در استراليا گفت: مصرف متعادل ميوه و سبزيجات در روز با ميزان كاهش استرس رواني ارتباط دارد.
در اين مطالعه، بيش از 60 هزار داوطلب در استراليا با 45 سال سن شركت داشتند و محققان مصرف ميوه و سبزي، فاكتورهاي سبك زندگي و وضعيت استرس رواني هر يك از آنها را در دو بازه زماني در سال هاي 08-2006 و 2010 با استفاده از 'مقياس پريشاني روان شناختي كسلر ' اندازه گيري كردند.
مقياس پريشاني روان شناختي كسلر با يك پرسش نامه 10 آيتمي انجام مي شود كه براي اندازه گيري اضطراب و افسردگي متداول بطور ويژه طراحي شده است.
براساس يافته اين مطالعه، زناني كه پنج تا هفت وعده در روز و زناني كه تا چهار وعده در روز ميوه و سبزيجات مصرف مي كردند، به ترتيب 23 درصد و 12 درصد كاهش خطر ابتلا به استرس داشتند.
همچنين زناني كه هر روز دو وعده ميوه مصرف مي كردند، 16 درصد كاهش خطر ابتلا به استرس داشتند در حالي كه افرادي كه سه تا چهار وعده در روز سبزيجات مصرف مي كردند 12 درصد كاهش خطر ابتلا به استرس داشتند.
نتايج بعدي نشان داد زناني كه روزانه سه تا چهار وعده سبزيجات مصرف كردند احتمال استرس در آنها 18 درصد كاهش يافت.
نتايج اين مطالعه در مجله British Medical Journal Open منتشر شد.
علمي **1311**
مترجم:محمدعلي صنايعي**انتشار: زهره محتشمي پور
تاریخ انتشار: ۲ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳
تهران– ايرنا- نتايج يك مطالعه تازه در استراليا نشان مي دهدكه پيروي از يك رژيم غذايي روزانه مملو از ميوه و سبزي مي تواند به مقابله با اضطراب و افسردگي در افراد به خصوص زنان ميانسال كمك كند.