به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، سازمان دیده بان حقوق بشر در گزارشی 47 صفحه ای رژیم اسرائیل را به جلوگیری 'هدفمند' از ورود محققان به غزه متهم و اعلام كرد كه این رویه، به استثنای یك مورد، از سال 2008 تاكنون ادامه داشته است.
دیده بان حقوق بشر مصر را نیز متهم كرد كه از سال 2012 تاكنون اجازه دسترسی به غزه را از خاك خود به پژوهشگران این سازمان و نهاد عفو بین الملل نداده است.
رژیم صهیونیستی و مصر از زمان پیروزی جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در غزه در سال 2007 این منطقه را با حدود 2 میلیون نفر جمعیت تحت محاصره قرار داده اند؛ از آن زمان تاكنون رژیم صهیونیستی سه بار با حماس وارد جنگ شده است.
گروه های حقوق بشری تحقیقاتی را در زمینه بررسی جنایات جنگی در غزه آغاز كرده اند.
رژیم صهیونیستی از دیرباز دیده بان حقوق بشر را به رفتاری جانبدارانه علیه خود متهم كرده است. ماه میلادی گذشته تل آویو از اعطای مجوز ورود به مدیر منطقه ای این گروه امتناع كرد، اما چندی بعد اجازه داد كه وی به عنوان یك گردشگر وارد منطقه شود.
دیده بان حقوق بشر اضافه كرد كه محدودیت های تحمیلی رژیم صهیونیستی ادعاهای این رژیم را مبنی بر این كه خود تحقیقات لازم را انجام می دهد و نیازی به مداخله دیوان بین المللی كیفری نیست، زیر سوال می برد.
در این گزارش حماس نیز به بازداشت منتقدانش متهم شده است.
خاورم**9156*1275
مترجم: مهدخت پازوكی*انتشار دهنده: مجید جعفری
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۸:۳۳
تهران – ایرنا – دیده بان حقوق بشر امروز (دوشنبه) اعلام كرد كه رژیم صهیونیستی در تناقض با ادعاهایش مبنی بر تعهد به بررسی موارد نقض حقوق بشر، از ورود محققان خارجی به غزه برای مستند سازی موارد بدرفتاری این رژیم با فلسطینیان جلوگیری می كند.