به گزارش ايرنا از كانون پرورش فكري كوكان و نوجوانان، غلامرضا امامي با حضور در غرفه ايران در نمايشگاه بلونيا دريافت دو جايزه بزرگ يك جشنواره از سوي يك كشور را نادر خواند و گفت: اين دو جايزه به فرشيد مثقالي و مرتضي اسماعيلسهي تعلق گرفت كه آثار هر دو، محصولي از كانون بود.
وي افزود: محمدعلي بني اسدي هنرمندي جهاني است كه وي نيز از مربيان كانون بوده ضمن آنكه بسياري از جوايز جهاني از سوي هنرمنداني كسب شده كه به عنوان عضو يا مربي در كانون حضور داشتهاند.
اين مترجم ايراني ادامه داد: ضروريست كانون كاتالوگهاي خود را به زبانهاي ايتاليايي و عربي منتشر كند، زيرا ناشران متعددي در اين ايتاليا فعاليت ميكنند، ضمن آنكه به عنوان قطب ادبيات كودك و تصويرگري خاورميانه محسوب ميشويم و الگويي براي كشورهاي عرب هستيم.
به گفته وي، لازم است از طريق كتاب كودك به اشاعه ادبيات و هنر خود به ويژه براي كودكان بپردازيم.
نمايشگاه بينالمللي بولونيا از 14 فروردين كار خود را آغاز كرد و تا 17 فروردين ماه، ميزبان نويسندگان، تصويرگران و ناشران حوزهي كودك و نوجوان خواهد بود.
** طوطي هندي به ايتاليا پرواز كرد
به گزارش گروه فرهنگي ايرنا از كانون پرورش فكري كوكان و نوجوانان، بازنويسي اثر «طوطي و بازرگان» به همت كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در نمايشگاه كتاب بولونيا عرضه شد.
«طوطي هند» عنوان اثري است از حميد گروگان كه سيامك مظلومي ترجمه آن را بر عهده داشته است.
اين اثر بازنويسي داستان معروف جلالالدين محمد بلخي است كه تصويرگري آن را عبدالله حاجيوند بر عهده داشته است.
بر اين اساس، در راستاي آشنايي كودكان و نوجوانان سراسر دنيا با ادبيات و فرهنگ ايران انتشارات كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان به تازگي اثر شناخته شده طوطي و بازرگان را به زبان انگليسي منتشر كرده است.
اين داستان نثري روان دارد و تصاوير آن بر اساس نقاشيهاي مينياتوري خلق شده تا كتابي فاخر در دسترس مخاطبان قرار گيرد.
انتشارات كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان همچون سالهاي گذشته حضوري فعال در نمايشگاه كتاب بولونيا دارد و 120 عنوان اثر جديد را به مولفان، تصويرگران و متخصصان حوزه ادبيات كودك و نوجوان معرفي كرده است.
فراهنگ ** 1880 ** دريافت كننده: پروين اروجي * انتشار: اميد غياثوند
تاریخ انتشار: ۱۶ فروردین ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۲
تهران - ايرنا - مترجم نام آشناي كشور، حضور فعال كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان در نمايشگاه بلونيا را در انتقال فرهنگ ايران به جهانيان پررنگ و ايران را قطب ادبيات كودك و تصويرگرگي خاور ميانه دانست.