هومن حاج عبداللهی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار فرهنگی ایرنا افزود: بازی در این سریال تجربه شیرین و سختی بود.
وی ادامه داد: در این سریال سه ماه و نیم فیلمبرداری در چهار روستای وركانه، اشتران، شورین و سیمین داشتیم و دویدن روی سنگفرش ها با گیوه هایی كه كف چوبی داشت باعث درد زانو برای من شد. اما در نهایت تجربه خوبی بود زیرا متفاوت بود.
بازیگر فیلم سینمایی «چند می گیری گریه كنی؟» تاكید كرد: در مجموعه سریال «پایتخت» به دلیل فضای خانوادگی، همچنین آشنا بودن با لهجه كار راحت تر انجام می شد اما در «علی البدل» بازیگران زیادی اضافه شدند كه بعضی حرفه ای هم بودند.
وی گفت: البته هماهنگ شدن ما كار دشواری نبود چون در كارهای دیگر همكاری كرده بودیم ولی باید طوری هماهنگ می شدیم كه بتوانیم كار را پیش ببریم.
حاجی عبداللهی افزود: در نهایت نتیجه سه ماه و نیم فیلمبرداری در نوروز از شبكه یك پخش شد و نهایت تلاش ما بود.
این بازیگر سینما و تلویزیون در مورد میزان موفقیت سریال «علی البدل» گفت: در قسمت های اولیه كار حدود 50 درصد از مخاطبان به دلیل توقع از «پایتخت»، ما را با آن سریال مقایسه كردند.
بازیگر سریال «خانم و آقای سنگی» اضافه كرد: مقایسه «پایتخت» و «علی البدل» درست نیست، این سریال قصه مجزایی بود. بعد از 6 قسمت از «علی البدل» كه قصه بیشتر جا افتاد و همه آن را دیدند، نظرهای مخالف ریزش كرد و حدودا 20 درصد شد كه آن هم سلیقه مخاطب و مورد احترام همه ما است. مردم حق دارند كاری را بپسندند یا نه و نمی شود خرده گرفت.
وی در مورد اینكه پرداخت درست همه شخصیت ها در این سریال پاسخ داد: ظرفیت شخصیت «فیضی» در «علی البدل» به این اندازه بود، اما مثلا در «پایتخت 4» كه همین گروه نویسنده و طراح داستان بودند، «رحمت» جای پردازش بیشتری داشت و به یكی از شخصیت های محوری تبدیل شد.
وی گفت: شخصیت «فیضی»، «خرم» و «هرمز» از قسمت های 7 به بعد بیشتر پرداخته شد و توانستند مثلث خوبی را برای طراحی فضای كمدی شكل دهند و به همین دلیل داستان جذابیت بیشتری یافت.
حاجی عبداللهی كه سابقه اجرا در شبكه 5 سیما را نیز دارد در مورد این بخش از فعالیت هایش گفت: حدودا دو سال است كه غیر از بازیگری هیچ كاری نمی كنم.
وی افزود: از سال 71 كارم را با اجرا شروع كردم و بعد به دلایل مختلف به سمت اجرا رفتم به دلیل تعهدی كه داشتم، دوستان و مدیران شبكه و مسائل مالی آن را ادامه دادم اما بعد از مدتی دیدم اجرا به اندازه ای وقت گیر است كه به دغدغه ذهنی من تبدیل شده است.
بازیگر فیلم سینمایی «گینس» تصریح كرد: همه فعالیت هایم را كنار گذاشتم تا به علاقه اولم كه بازیگری است بپردازم، البته وقتی كه آنجا حرفی برای گفتن داشته باشم، باز به اجرا برمی گردم.
سریال «علی البدل» به كارگردانی سیروس مقدم، تهیه كنندگی الهام غفوری و محصول شبكه یك سیما از اول تا 14 فروردین ماه روی آنتن این شبكه رفت.
«علی البدل» تقابل های دو خان به نام های «نریمان» و «نوذر» را روایت می كند كه در روستایی بهره بردار از نعمت خدادادی آب معدنی روزگار می گذرانند.
مهدی فخیم زاده، مهدی هاشمی، احمد مهران فر، محسن تنابنده، فروغ قجابگلی، هادی كاظمی، بهرام افشاری، هومن حاجی عبداللهی، حسین محب اهری، محمود جعفری و عزت الله رمضان فر در این سریال ایفای نقش كردند.
فراهنگ ** 9157 ** خبرنگار: منصوره شوشتری * انتشار: امید غیاثوند
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردین ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
تهران - ایرنا - بازیگر نقش «فیضی» در سریال «علی البدل» معتقد است، نباید این سریال را با مجموعه سریال «پایتخت» مقایسه كرد زیرا هر كدام در فضایی كاملا متفاوت روی می دهند.