كرمانشاه- ايرنا- مديركل آموزش فني و حرفه‌اي استان كرمانشاه با تاكيد بر ترويج فرهنگ كار در ميان خانواده ها، گفت: فرهنگ كارآفريني در جامعه نيازمند آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي با هدف انتقال مهارت در رشته‌هاي گوناگون به فراگيران است.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا؛ داود ناصري اميد در نشستي با حضور مدير كانون صندوق بازنشستگان استان كرمانشاه در اداره كل فني و حرفه اي استان افزود: براساس تفاهم نامه اي كه بين صندوق بازنشستگي كشور و اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان منعقد شد، اين اداره كل آمادگي كامل براي ارائه خدمات آموزش مهارتي به قشر بازنشسته را دارد.
او بابيان اينكه تحصيلات دانشگاهي و آموزش عالي در جامعه امري مهم به شمار مي آيد يادآورشد: بهتر است دانشجويان در كنار گذراندن رشته تحصيلي، يك مهارت و تخصص مرتبط با رشته خود را نيز فرا گيرند.
وي به ظرفيت آموزش عمومي رسانه‌ها نيز اشاره كرد و گفت: نهادينه شدن فرهنگ مهارت آموزي در جامعه به‌ويژه در ميان خانواده‌ها نيازمند فرهنگ سازي در بين اعضاي خانواده ها است.
مديركل آموزش فني و حرفه‌اي استان كرمانشاه در ادامه اظهار كرد: اين آموزش‌ها مهارت‌هاي خاص مورد نياز صنعت و نيز مهارت‌هاي عمومي بازار كار را فراهم مي‌كند و براي شاغليني كه به دليل تغييرات فناوري دچار كاهش كارايي مي‌شوند امكان به روز شدن و تكميل مهارت را فراهم مي‌كند.
وي هدف اصلي آموزش‌هاي فني و حرفه‌اي را تربيت نيروي كار مورد نيازدر بخش‌هاي مختلف جامعه و افزايش توانايي‌ نيروي جوان و متخصص دانست.
ناصري اميد تصريح كرد: آموزش فني و حرفه‌اي به سبب انعطاف پذيري نشأت گرفته از خصيصه‌هاي بازار كار و اوضاع اقتصادي استان و نيز آموزش و ايجاد مهارت‌هاي لازم در افراد براي توانايي در احراز مشاغل، نقش به سزايي در اشتغال و بيكاري جوانان اين استان دارد.
مدير‌كل صندوق بازنشستگي استان كرمانشاه نيز در اين نشست به عضويت 31 هزار و 298 نفر مشترك در صندوق بازنشستگي استان اشاره كرد و گفت: بالاترين تعداد دريافت كنندگان از صندوق بازنشستگان در استان را نهاد آموزش و پرورش با 63 درصد تشكيل مي‌دهد.
جليلي رحيمي صدر، جمعيت بازنشستگان استان و خانواده هاي آنها را بالا دانست و خواستار تقويت و ترويج فرهنگ مهارت آموزي در ميان خانواده بازنشستگان در استان شد.
وي به فعاليت 9 كانون بازنشستگي در كرمانشاه اشاره و بيان كرد: بازنشستگان كشور عمر خود را صرف خدمت به جامعه كردند و جوانان بايد از تجارب اين سرمايه‌هاي غني و ارزشمند در ادامه مسير آن‌ها براي خدمت‌رساني به نظام مقدس جمهوري اسلامي تلاش كنند.
وي با ابراز خرسندي از بازديد به عمل آماده توسط جمعي از بازنشستگان از كارگاه هاي مهارت آموزي فني و حرفه اي اظهار كرد: پتانسيل بزرگي براي فراگيري آموزش هاي مهارتي براي قشر بازنشسته وجود دارد كه از اين پتانسيل آموزشي علاوه بر يادگيري مهارت مي توانند سب تشويق فرزندان خود براي فراگيري مهارت شوند.
وي همچنين گفت: مهارت آموزي مي تواند سبب ورود افراد به بازار كار در معناي حقيقي و ايجاد شغل و كمك به اقتصاد خانواده گردد.
رحيمي‌صدر با اشاره به تلاش مضاعف و شايسته بازنشتگان نمونه استان گفت: اين قشر از جامعه را مي توان الگوي مناسبي براي نسل آينده‌ساز كشور دانست و افزود: جوانان بايد با استفاده از تجارب پيشكسوتان و بازنشستگان درس بگيرند و در فراگيري فن، مهارت و تخصص به جامعه در راستاي ايجاد اشتغال و كارآفريني كمك نمايند.
دوره هاي آموزش فني و حرفه اي در استان كرمانشاه در 25 مركز دولتي و 250 آموزشگاه بخش خصوصي ارائه مي شود.
3033/8066 خبرنگار:فرزاد نويدي ** انتشار دهنده:علي مولوي