به گزارش ايرنا فرزام بيدارپور روز يكشنبه در آئين گراميداشت هفته سلامت با شعار زندگي سالم با نشاط و اميد در دبستان دخترانه حيرت سجادي سنندج، اجراي برنامه هاي هفته سلامت در مدارس را نهاد ينه كردن فرهنگ سلامت و ارتقاء سطح سلامت جامعه عنوان كرد.
وي با اشاره به اينكه هفته سلامت از يكم ارديبهشت آغاز و تا هفتم ارديبهشت سال جاري ادامه دارد گفت: شعار امسال هفته سلامت زندگي سالم با نشاط و اميد نامگذاري شده است شعار امسال هفته سلامت زندگي سالم با نشاط و اميد و پيشگيري از افسردگي نامگذاري شده است.
وي آشنايي معلمان با علائم افسردگي را ضروري دانست و گفت:شناسايي به موقع افسردگي در ميان دانش آموزان نقش تاثيرگذاري در پيشگيري و درمان اين بيماري دارد و از افت تحصيلي تأخير و غيبت در كلاس ها جلوگيري مي كند.
معاون تربيت بدني و سلامت آموزش و پرورش كردستان نيز گفت: در سال هاي گذشته سلامت جسماني افراد مورد توجه بوده، اما امروز افزون بر سلامت جسمي، سلامت رواني افراد مورد توجه ويژه قرار گرفته است.
افشين خوشگوار اظهار كرد: نهادينه كردن برنامه هاي سلامت در آموزش و پروش و ارتقاء سطح سلامت معلمان و دانش آموزان به افزايش سطح سلامت جامعه كمك مي كند.
در ادامه مدير آموزش و پرورش ناحيه يك سنندج حفظ سلامت و ايجاد نشاط اجتماعي در جامعه را ضروري برشمرد و گفت: ارتقاء سطح سلامت جامعه نيازمند مشاركت و همكاري دانشگاه علوم پزشكي با سازمان آموزش و پرورش است.
سيد فواد حسيني با اشاره به اينكه دانش آموزان مهم ترين منابع انساني و سرمايه اجتماعي يك كشور محسوب مي شوند، ايمن سازي مدارس و ترويج اميد و نشاط در ميان دانش آموزان را ضروري برشمرد.
رئيس مركز بهداشت سنندج نيز فراهم كردن بستر اميد و نشاط در مدارس و دانشگاه ها را مهم ارزيابي كرد و افزود: با هدف پيشگيري از مصرف الكل، اعتياد و خودكشي مهارت افزايي و توانمند كردن دانش آموزان و دانشجويان ضروري است.
جهانبخش يوسفي جذب كارشناسان سلامت روان در مراكز بهداشتي و درماني، توزيع غذاي سالم، غربالگري دانش آموزان، انجام واكسيناسيون، اجراي طرح آموزش دانش آموزان در دوران بلوغ، عملكرد مركز بهداشت سنندج در سال گذشته برشمرد.
از اول تا هفتم ارديبهشت به عنوان هفته سلامت نامگذاري شده است.
سازمانجهاني بهداشت موضوع شعار امسال روز جهاني بهداشت را سلامت روان اعلام كرده است
7352/ 3020
**خبرنگار: شيوا اردلان منش/**انتشاردهنده: عبدالله رحماني
تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۴
سنندج- ايرنا- معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي كردستان گفت: شناسايي به موقع افسردگي در ميان دانش آموزان نقش تاثيرگذاري در پيشگيري و درمان اين بيماري دارد.