ايلام-ايرنا- نماينده‌ مردم ايلام، ايوان، چرداول، مهران، ملكشاهي و سيروان در مجلس شوراي اسلامي گفت: بنياد بركت تاكنون براي اجراي 574 طرح متنوع در استان ايلام 1096 ميليارد ريال سرمايه‌گذاري كرده است.

سلام اميني روز چهارشنبه در گفت ‌و گو با خبرنگارايرنا اظهاركرد: فعاليت‌هاي بنيادبركت در زمينه‌ي توانمندسازي اقتصادي، اشتغال‌زايي و توسعه‌ي فضاهاي آموزشي و ساخت مدرسه در اين استان قابل‌توجه و چشمگير است.
وي افزود: بنيادبركت وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) تاكنون در 7 طرح توانمندسازي اقتصادي در مناطق محروم استان با حجم سرمايه‌گذاري 674 ميليارد ريال مشاركت داشته است.
وي ادامه داد: همچنين به استناد تفاهم‌نامه‌ منعقد شده بين ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) و استانداري ايلام، مقرر شده است سرمايه‌گذاري اقتصادي به ميزان 200 ميليارد ريال بر اساس مدل بنياد بركت طي مدت دو سال به انجام برسد، بر اين‌اساس دو طرح توانمندسازي اقتصادي جديد با ظرفيت سرمايه‌گذاري 152 ميليارد ريال در دست اقدام است.
نماينده‌ي مردم ايلام، ايوان، چرداول، مهران، ملكشاهي و سيروان در مجلس شوراي اسلامي گفت: اين طرح‌ها در حوزه‌ي توانمندسازي اقتصادي و كارآفريني، امور زيربنايي و فرهنگي و سلامت است و جمعيتي بالغ بر 102 هزار نفر را تحت پوشش قرار مي‌دهد.
اميني اظهاركرد: بنيادبركت از زيرمجموعه‌هاي ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) است كه با توجه به تأكيدات رهبر معظم انقلاب به منظور اجراي طرح‌هاي توانمندسازي اقتصادي و محروميت‌زدايي در استان‌هاي مختلف فعاليت مي‌كند.
وي افزود: با گذشت 9 سال از شكل‌گيري بنيادبركت، تاكنون در هر نقطه از كشور كه ورود كرده منشأ خدمات بسياري بوده و توانسته است تا حدودي غبار محروميت را از آن نقطه پاك كند.
اميني تأكيد كرد: بنياد بركت در استان ايلام نيز در احداث مراكز فرهنگي و آموزشي فعاليت‌هاي متعددي را آغاز كرده كه از جمله‌ي آن‌ها ايجاد 22 مدرسه در نقاط محروم و روستايي است ضمن اين‌كه احداث 18 مدرسه‌ي ديگر را نيز در دستور كار است.
عضو كميسيون انرژي مجلس دهم يادآور شد: زمينه‌هاي فعاليت بنياد بركت وابسته به ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) و در استان ايلام بسيار زياد است و با توجه به منابع عظيم نفت و گاز در صورت سرمايه‌‌گذاري در اين بخش‌ها نيز مي‌توان شاهد رونق يافتن فعاليت‌هاي اقتصادي و توسعه‌ي اشتغال‌زايي در استان بود.
اميني اضافه كرد: ايلام در زمينه‌ي وجود منابع آبي فراوان و خاك حاصل‌خيز نيز از شرايط ممتازي برخوردار است ولي تاكنون نتوانسته‌ايم از اين مواهب خدادادي استفاده‌ مناسبي داشته باشيم كه اميدواريم بنياد بركت در زمينه‌ي توسعه‌ي فعاليت‌هاي كشاورزي و به‌ويژه در مكانيزه كردن توليد نيز مشاركت بيش‌تري داشته باشد.
وي از برنامه‌ريزي مجمع نمايندگان استان براي ديدار با رييس ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) خبر داد و گفت: در اين ديدار تلاش خواهيم كرد زمينه‌هاي همكاري اين نهاد را در استان فراهم كنيم.
بنياد بركت فرصت‌هاي توانمندسازي اقتصادي و اشتغال‌زايي را براي كارآفرينان مهيا ساخته و ضمن اشتغال‌زايي مناسب، اوضاع معيشتي مردم در مناطق كم‌تر توسعه‌يافته و محروم را بهبود داده است.
بنياد بركت در راستاي همين رهنمود، در 20 آذر ماه سال 1386 توسط ستاد اجرايي فرمان حضرت امام(ره) تأسيس شد تا به عنوان مجموعه‌اي براي توانمندسازي اقتصادي و اجتماعي و انجام امور عام‌المنفعه، در مناطق محروم و كمتر توسعه ‌يافته فعاليت كند.
توانمندسازي اقتصادي و كارآفريني، توسعه فضاهاي آموزشي با ساخت مدارس بركت، انجام امور زيربنايي، ساخت مراكز فرهنگي- مذهبي، توسعه خدمات بيمه اي، مالي و حمايتي، ساخت و تكميل بيمارستان و افزايش دسترسي افراد مختلف جامعه به ويژه هموطنان ساكن مناطق محروم به خدمات بهداشتي و درماني بخشي از حوزه هاي فعاليت بنياد بركت است.
**تنظيم و انتشار:نوشين مطلبي خواه