به گزارش ايرنا، تعدادي از مديران آموزش و پرورش استان البرز در آستانه دوازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري و پنجمين دوره انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا با شركت در ميزگرد ايرنا، اظهارداشتند:انتخابات مظهر تحول،اقتدار، مردم سالاري و نگاه عميق نظام اسلامي آرا و انديشه هاي مردمي است.
مدير آموزش و پرورش ناحيه يك كرج با بيان اينكه انقلاب اسلامي بر پايه آراي مردم و انديشه هاي ديني شكل گرفته است، گفت: در درون اين انقلاب علاوه بر آراي مردم، آنچه كه توانسته موضوع دموكراسي را دامنه دار كند، نقش احزاب و جريان هاي سياسي بوده است.
وحيد يعقوبي بيان داشت: از بدو پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون اين آراي مردم بوده كه سرنوشت كشور را رقم زده است.
وي با يادآوري فرمايش رهبر معظم انقلاب مبني بر اينكه كار بايد تشكيلاتي باشد، افزود: مردم سالاري ديني بدون احزاب ممكن نيست و اساسا بدون حزب نمي توان در جامعه فعاليت اثرگذار و عميق داشت.
وي اظهار كرد: هر چند به تفكر جمعي براي كاركرد موثر احزاب در ايران كمتر توجه مي شود اما با اين وجود يكي از راه هاي نهادينه شدن پاسخگويي مسئولان و تقويت هر چه بيشتر مردم سالاري ديني، فعاليت حزبي است.
وي با بيان اينكه حكومت ايران برپايه مردم سالاري ديني بوده چون يك پايه آن دين و پايه ديگر مردم است، بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي نيز انقلاب را بر پايه مردم سالاري ديني به پيروزي رساند.
يعقوبي افزود: معتقدم اگر احزاب به صورت حساب شده مورد حمايت قرار گيرند و افراد لايق را هم وارد ميدان كنند، موفقيت ها در كشور چشمگير خواهد بود.
وي با تاكيد بر اينكه احزاب بايد تاثيرگذاري خود را در انتخابات پيش رو پررنگ تر از گذشته نشان دهند، افزود: احزاب با همه مشكلات فرا روي خود، بايد وارد ميدان شوند و تاثيرگذاري خود را در انتخابات 29 ارديبهشت 96 به نمايش بگذارند.
وي همچنين گفت: در تبليغات انتخاباتي نامزدها توجه به اخلاق بايد در اولويت قرار گيرد زيرا كساني كه مي خواهند در آينده كشور مسئوليت برعهده بگيرند بايد در گام نخست اخلاق مدار باشند.
وي افزود: معتقدم بي تفاوتي احزاب نسبت مسايل و مشكلات جامعه جايگاه ندارد و اگر بخواهيم مشكلات جامعه كمتر شود، بايد احزاب برنامه قابل قبول و منطقي ارائه دهند.
وي گفت: بيان نقاط ضعف و قوت به لحاظ معيار قانون اساسي، قوانين مصوب مجلس و فرمايشات رهبري بايد توسط جناح ها به دولت ها ارائه شود و از دولت وقت با برنامه و ارائه نقدهاي سازنده، حمايت كنند.
يعقوبي معتقد است اگر مسير فعاليت احزاب به درستي اصلاح شود و در حمايت از دولت اقدام نمايند، به طور قطع مشكلات در جامعه كم خواهد شد و ميزان مشاركت مردم در همه عرصه ها از جمله انتخابات افزايش مي يابد.
*** حضور حداكثري مردم در كنار نقش آفريني احزاب لازمه اقتدار ملي
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش البرز نيز گفت كه حضور حداكثري مردم در كنارنقش آفريني احزاب لازمه اقتدار ملي و حفظ توازن قدرت دروني است .
مسعود مهران نيا اظهار داشت: احزاب بايد بيش از گذشته در فضاي عمومي جامعه ايران نقش آفريني كنند و لازم است تا جريان ها هماهنگ شده و مشاركت مردم را در عرصه هاي مختلف افزايش دهند.
وي افزود: احزاب بايد كاركرد واقعي خود را به دست آورند و حمايت جدي شوند تا در بحث هاي مختلف از جمله انتخابات، ورود پررنگ داشته و نقش آفريني كنند.
وي ياد آور شد: براي اينكه احزاب كاركرد قوي داشته باشند نبايد نامزدها خود را مستقل معرفي كنند در حالي كه امروزه استفاده از اين روش وجود دارد.
*** تبليغ برنامه احزاب بايد به شور مردمي در مشاركت بينجامد
مديرآموزش و پرورش شهرستان نظرآباد نيز در اين ميز گرد گفت : احزاب با تبليغات مناسب مي توانند مردم را مشتاق به مشاركت فعالانه در انتخابات كنند.
محسن شهبازي سرور اظهار كرد: امروز به حزب مدرن و نقد كننده بر اساس عقلانيت به منظور افزايش مشاركت مردم در صحنه هاي مختلف از جمله انتخابات و حمايت از دولت نياز داريم.
وي همچنين بر الگو قرار دادن منويات بنيانگذار كبير انقلاب اسلامي و مقام معظم رهبري در قوي عمل كردن احزاب به منظور مشاركت دادن هرچه بيشتر مردم در صحنه هاي مختلف و حمايت از دولت روي كار و در جهت شكوفايي كشور تاكيد كرد.
مدير آموزش و پرورش شهرستان نظرآباد ادامه داد: مشاركت گسترده مردم در انتخابات موجب افزايش احساس مسئوليت در مسئولان در مقابل خواست جامعه، اميد به بهبود شرايط و حل مشكلات مردم مي شود.
شهبازي گفت: دراين ميان تاثير گروه هاي مرجع اعم از سياسي، دانشگاهي، فرهنگي، علما و ديگر گروه ها در اين حوزه براي ترغيب و تشويق مردم به مشاركت در انتخابات بسيار حائز اهميت و قابل توجه است.
وي اضافه كرد: انتخابات ساز و كاري است كه از طريق آن مردم مي توانند در فرآيندهاي سياسي مشاركت داشته و درحكمراني محلي و ملي تاثيرگذار باشند.
وي تصريح كرد: مشاركت حد اكثري در انتخابات مي تواند مانع از بروز فساد، ناكارآمدي و جلوگيري از بهم ريختن تعادل نظام اداره كشور شود.
وي گفت: مشاركت مردم در انتخابات در امنيت كشور نيز تاثير گذار است زيرا حضور گسترده مردم در صحنه در كاهش فساد اداري و اقتصادي موثر است ضمن آنكه كارآمدي نظام سياسي را بهبود مي بخشد.
وي ادامه داد: با شكل گيري انقلاب اسلامي اين مشاركت شدت يافت و از شكل اشرافي آن خارج شد و در هر يك از انتخابات چهار دهه اخير اعم از رياست جمهوري، مجلس، شوراها و خبرگان رهبري، مردم مي توانند نمايندگان خود را مشخص كنند و بخش هاي عمده نظام سياسي كشور به طور مستقيم با راي مردم انتخاب مي شوند كه امري بسيار ارزشمند است و بايد از آن حراست شود.
مدير آموزش و پرورش نظرآباد تصريح كرد: انتخابات موسم ظهور اراده ملي ايرانيان براي تفويض اختيار امور به منتخبان ملت است و اين فرصت ارزشمند به بركت انقلاب اسلامي و جانفشاني شهداي گرانقدر حاصل شده و به لحاظ نگاه ويژه به مردم سالاري ديني در جمهوري اسلامي ايران، در 38 سال بعد از پيروزي انقلاب به طور تقريبي در هر سال، يك انتخابات را تجربه و با مشاركت در آن نقش آفريني كرده ايم.
شهبازي افزود: از آنجا كه دشمن در دست اندازي به ايران اسلامي از طريق جنگ هاي گرم و سرد ناكام مانده است، موعد انتخابات را براي تفرقه افكني مناسب مي بيند و به طور معمول با القاي شبهه، سعي در ايجاد فاصله بين مردم و حاكميت دارد.
شمار جمعيت فرهنگيان استان البرز 45 هزار نفر است.
2819/ 6155 خبرنگار: مهين مالمير**انتشار دهنده: محمد عزيزپور
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۶
كرج-ايرنا- فرهنگيان به عنوان ترسيم كنندگان مسير آينده و تربيت كنندگان نسل آينده ساز كشور معتقدند كه حضور حداكثري مردم در انتخابات قدرت تصميم گيري داخلي را تقويت و بر عزت و اقتدار ايران اسلامي در جهان مي افزايد.