دكتر سيد سعيد حسيني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: در هر جامعه افراد يا گروه هايي هستند كه در راستاي منافع گروهي يا حزبي خود براي رسيدن به قدرت بر خلاف منافع مردم عمل مي كنند و دست به تخريب مي زنند.
وي اظهار كرد: تهمت و تخريب در اين زمينه به صلاح عمومي و جامعه نيست.
وي مهمترين راهكار كاهش تخريب و تهمت ها را شفافيت اطلاعات و احترام به شعور مردم دانست و گفت: در روند تبليغات انتخابات بايد ارتباط واقعي و راستين بين رقبا برقرار باشد و قضاوت نهايي مطالب ارائه شده به مردم سپرده شود.
حسيني افزود: رسانه ها و فضاي مجازي نيز مي توانند با اخلاق مداري و شفافيت اطلاع رساني آسيب هاي اين عرصه را كاهش دهند.
عضو هيات علمي دانشگاه آزاد اسلامي گناباد اظهار كرد: شركت آگاهانه در انتخابات بايد همراه با شناخت صحيح از نامزدها باشد و شرط تحقق يك دموكراسي واقعي و انتخاب اصلح، روابط اجتماعي پررنگ و گسترده همراه با اطلاع رساني درست و مبتني بر واقعيت است.
وي گفت: ارائه اطلاعات غير واقعي و نادرست توسط نامزدهاي انتخاباتي و رسانه هاي ارتباط جمعي علاوه بر كاهش اعتماد عمومي موجب برنامه ريزي و تصميم گيري نادرست در آينده مي شود.
وي برگزاري مناظره هاي زنده تلويزيوني را از نقاط قوت انتخابات در ايران دانست و افزود: بايد مكانيزمي فراهم كرد كه دولت منتخب هر سال از طريق مناظره اي پاسخگوي فعاليت ها و عملكرد خود باشد و به نقد و چالش كشيده شود.
وي از مردم و تمام گروه ها خواست با رعايت انصاف و اخلاق و دوري از تخريب و سياه نمايي در تبليغات در افزايش اعتماد مردم و نشاط اجتماعي نقش آفرين باشند.
7545/2095/ 6053 خبرنگار: فهيمه نعمتي شهري ** انتشار دهنده: محمد حسين علي مقدم
تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۴
گناباد- ايرنا- استاد علوم اجتماعي دانشگاه آزاد اسلامي گناباد گفت: رعايت انصاف و اخلاق و پرهيز از تخريب و سياه نمايي در تبليغات انتخاباتي باعث افزايش اعتماد مردم، نشاط اجتماعي و مشاركت آگاهانه افراد در انتخابات و كاهش حس نا اميدي و بي اعتمادي در جامعه مي شود.