اصفهان- ايرنا- دوازدهمين سمينار 2 سالانه الكتروشيمي ايران روز چهارشنبه با حضور پژوهشگران، استادان و دانشجويان در دانشگاه اصفهان آغاز به كار كرد.

به گزارش ايرنا، اين سمينار علمي با هدف تبادل ‌نظر بين استادان، دانشجويان و صاحبان صنايع در زمينه پيشرفت‌هاي اخير الكتروشيمي، آشنايي با توانمندي‌هاي متخصصان در جهت گسترش ارتباط علمي بين مراكز تحقيقاتي و صنعتي كشور و تشويق پژوهشگران به كاربردي كردن نتايج حاصل از پژوهش در حوزه‌هاي مختلف الكتروشيمي به مدت 2 روز ادامه خواهد يافت.
محورهاي سمينار نيز در زمينه هاي نانوالكتروشيمي، الكتروشيمي فيزيك، الكتروشيمي تجزيه اي، الكتروشيمي توليد و ذخيره انرژي، الكتروشيمي مولكولي، سنتز الكتروشيميايي، زيست الكتروشيمي و الكتروشيمي صنعتي است.
دبير اجرايي دوازدهمين سمينار 2 سالانه الكتروشيمي انجمن شيمي ايران در مراسم آغاز به كار اين گردهمايي گفت: 224 مقاله علمي در اين سمينار ارائه مي شود كه از اين تعداد، 20 مقاله به صورت سخنراني و 204 مقاله به صورت پوستر است.
دكتر اسماعيل شمس سولاري افزود: از ميان سخنرانان، چهار سخنران، كليدي و از دانشگاه هاي مختلف كشور هستند.
دوازدهمين سمينار دوسالانه الكتروشيمي توسط دانشكده شيمي دانشگاه اصفهان و با همكاري انجمن شيمي ايران در حال برگزاري است.
يازدهمين سمينار دوسالانه الكتروشيمي شهريور ماه 1393 در دانشگاه گيلان، برگزار شد.
الكتروشيمي شاخه‌اي از شيمي‌فيزيك و شيمي ‌تجزيه است كه به بررسي واكنش‌هاي شيميايي مي‌پردازد كه در اثر عبور جريان الكتريكي انجام مي‌شوند و يا انجام يافتن آن‌ها سبب ايجاد جريان الكتريكي مي‌شود.
الكتروشيمي از علوم بين رشته‌اي است و كاربردهاي صنعتي زيادي بويژه درباره خوردگي در صنايع پتروشيمي، نفت و گاز، استخراج فلزهايي مانند مس، آلومينيوم و روي، صنايع توليد باتري، تصفيه پساب‌هاي صنعتي و صنايع آب‌كاري دارد.
ت/6022 /3011 خبرنگار: آسيه معيني - انتشار دهنده : عمادي