به گزارش روز شنبه خبرنگار اجتماعی ایرنا، شهیندخت مولاوردی در این توئیت در پاسخ به صحبت های محمد باقر قالیباف كه اعلام كرد؛ بیش از 13 درصد مدیران شهرداری تهران بانوان و جوانان است، این مطلب را نوشت.
این نامزد جمعه گذشته در دومین مناظره تلویزیونی خود گفت: امروز در شهرداری تهران تعداد زیادی از اقوام، ادیان و مذاهب مختلف هستند، بیش از 13 درصد مدیران شهرداری بانوان و جوانان هستند و مانعی در این نیست و ما می توانیم از آنان استفاده كنیم و نگوییم این كار انجام می شود.
این نامزد انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری تاكید كرد: در دولت مردم، موظف هستیم اختیارات نیز به این ها منتقل كنیم و براساس شایسته سالاری آن ها را بكار بگیریم و این از سیاست های قطعی مدنظر ما است.
به گزارش ایرنا، در دولت یازدهم توجه به جایگاه بانوان به گونه ای بود كه اكنون سه معاون ریاست جمهوری در سازمان محیط زیست، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از بانوان توانمند كشور مشغول فعالیت هستند.
براساس آمار، نیمی از جمعیت 80 میلیونی كشور را زنان تشكیل می دهند كه با فعالیت دولت یازدهم اكنون ١٠ درصد كابینه دولت زنان هستند، بانوان كشور در كابینه یا در بدنه دولت فعالیت دارند و 16 نماینده زن در مجلس حضور دارند و انتصاب یك زن به عنوان قاضی جرقه ای از امید در دل بانوان زد.
فعالیت 40 درصد مدیران نشریات توسط زنان، وجود 25 نشریه ویژه زنان، مشغول بودن ٢٢ درصد زنان ایرانی در بخش كشاورزی، 52 درصد در بخش خدمات، وجود ٩ هزار زن تسهیل گر در كشور، فعالیت ٢٥ درصد زنان در بخش صنعتی نساجی، پوشاك و صنایع دستی، فعالیت داشتن زنان در 11 درصد از یكصد هزار تعاونی فعال از دیگر اقداماتی است كه در طول این دوره انجام شده است.
همچنین طبق آمارها، در بخش استخدام دولتی، زنان سهم ٢٧/٢ درصد را از آن خود كرده اند اما در بخش خصوصی حضور زنان به ٧٢ درصد رسیده است، تعداد مدیران زن در شركت های دانش بنیان نیز ٣٢٠ نفر، فعالیت زنان در ١٧ تشكل سیاسی و حزب با دبیركلی زنان، سهم 47 درصدی زنان از كل دانشجویان نیز از دیگر آمارهای فعالیت های زنان به شمار می رود.
براساس آمارها نزدیك به سه هزار نفر از بانوان عضو اصلی و مابقی عضو علی البدل شوراهای اسلامی شهر و روستا، یك هزار و 544 زن به عنوان دهیار، در 31 استان مدیركل امور زنان و مشاور استاندار فعالیت دارند و 817 زن نیز مشاور امور بانوان دستگاه های اجرایی هستند.
دو زن نیز به عنوان معاون استاندار و 50 زن به عنوان مدیران كل استانداری ها انتخاب شده اند و این در حالی است كه در كل دستگاه های اجرایی 49 مدیركل زن داریم.
معاونان زن مدیركل در استانداری ها 40 نفر، معاونان مدیران كل در دستگاه های اجرایی 215 نفر، علاوه بر آن چهار فرماندار و هفت معاون فرماندار زن، 220 زن نیز به عنوان مشاور امور بانوان در فرمانداری ها و 19 زن نیز به عنوان بخشدار فعالیت دارند.
اجتمام**7268**1569
خبرنگار: مهناز بیرانوند** انتشار: حبیبی
*آگاهی از آخرین اخبار اجتماعی و حوادث ایران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعی ایرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej
تاریخ انتشار: ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۷
تهران - ایرنا - معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در پاسخ به سخنان یكی از 6 نامزد ریاست جمهوری در توئیتی نوشت: یك شهردار زن پس از 12 سال؛ تنها سهم زنان از مدیریت شهری تهران است.