مهاباد- ایرنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: طرح های درمانی و بهداشتی میاندواب تا 6 ماه آینده تكمیل و به بهره برداری می رسد.

به گزارش ایرنا، سید حسن قاضی زاده هاشمی روز شنبه در بازدید از طرح های درمانی و بهداشتی و فاز دوم بیمارستان حضرت فاطمه (س) به خبرنگار ایرنا اظهار كرد: حداقل 70 تخت بیمارستانی به بیمارستان فاطمه (س) میاندواب افزوده می شود و بخش هایی از جمله ام.آر.آی در آن ایجاد می شود.
وی افزود: ساخت كلینیك تشخیص بیماران سرطانی از دیگر طرح های شهرستان میاندوآب است كه اكنون بیش از 90 درصد پیشرفت دارد.
هاشمی همچنین با اشاره به رضایت مردم از ارائه خدمات پزشكی و درمانی در كشور، گفت: مردم به ویژه طبقات ضعیف رضایتمندی خوبی دارند و علاقمند به ادامه طرح تحول سلامت در كشور هستند.
مدیر شبكه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب نیز به ایرنا گفت: امسال فاز دوم بیمارستان فاطمه زهرا(س) میاندوآب به بهره برداری می رسد و اكنون بیش از 90 درصد پیشرفت فیزیكی دارد.
سهراب حیدری افزود: این طرح باید در سال 84 به بهره داری می رسید اما 10 سال در روند عملیات عمرانی آن وقفه ایجاد شد و با پی گیری های صورت گرفته در سال 94 عملیات آن دوباره از سرگرفته شد.
وی ادامه داد: با توجه دانشگاه علوم پزشكی آذربایجان غربی و مسئولان شبكه بهداشت و درمان شهرستان میاندوآب ادامه عملیات بیمارستان دوباره از محل منابع داخلی دانشگاه علوم پزشكی استان آغاز شد.
حیدری با بیان اینكه، این طرح جزو طرح های ملی است گفت: اعتبار لازم برای ساخت و تكمیل این طرح باید از طریق منابع ملی تخصیص می یافت ولی با شرایط پیش آمده 70 میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یافت.
وی افزود: به علت اینكه در گذشته در مراحل ساخت بیمارستان نظارت خوبی نشده و طرح مورد نظر با نیازهای امروزی تناسب نداشت، تغییراتی در طرح آن لحاظ شد و مساحت آن از هفت هزار مترمربع به 10 هزار مترمربع افزایش یافت.
حیدری گفت: علاوه بر تجهیزات تنها برای عملیات عمرانی این طرح 135 میلیارد ریال اعتبار برآورد شده است.
وی بیان كرد: شهرستان میاندوآب دارای 2 بیمارستان و هر كدام دارای 150 تخت است و با افتتاح فاز دوم بیمارستان فاطمه (س) تعداد تخت های بیمارستانی در این شهرستان به حدود 400 تخت افزایش می باید.
مدیر شبكه بهداشت و درمان میاندوآب همچنین بیان كرد: طرح بهداشتی كلینیك تخصصی هم در زمینی به مساحت یكهزار و 800 مترمربع و با برآورد اعتبار 40 میلیارد ریال در محوطه بیمارستان فاطمه(س) اجرا و امسال به بهره برداری خواهد رسید.
حیدری اضافه كرد: با بهره برداری از این كلینیك، پزشكان تمام تخصص های رشته پزشكی در دو نوبت صبح و عصر به بیماران خدمات ارائه خواهند داد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی به همراه رئیس دانشگاه علوم پزشكی آذربایجان غربی، معاون امور عمرانی استانداری، فرماندار و نماینده مردم شهرستان های میاندوآب، شاهین دژ و تكاب در مجلس شورای اسلامی از طرح فاز دوم بیمارستان فاطمه (س) و كلینیك تخصصی و تشخیص بیماران سرطانی در این شهرستان بازدید كرد.
بازدید از بخش های درمانی بیمارستان فاطمه (س) و نحوه ارائه خدمات به بیماران از دیگر برنامه كاری سفر یك ساعته وزیر بهداشت به میاندوآب بود.
شهرستان میاندوآب در جنوب آذربایجان غربی واقع است و بیش از 277 هزار نفر جمعیت دارد.
مهمترین اخبار ایرنای كشور، آذربایجان غربی و جنوب استان را به صورت لحظه به لحظه از كانال خبری تلگرام این رسانه به آدرسirnamahabad@ دریافت كنید.
3093**انتشار دهنده: پیمان پاكزاد