يزد - ايرنا - رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان يزد با اشاره به تثبيت 40 هزار شغل در دولت تدبير و اميد در اين استان از ايجاد روزانه 36 نفر شغل جديد در بخش‌هاي صنعت، معدن و تجارت خبر داد.

محمدرضا علمدار يزدي روز يكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در تشريح عملكردهاي اين سازمان در طول دوران فعاليت دولت يازدهم گفت: در استان يزد بيش از 100هزار ميليارد ريال از سوي بخش هاي دولتي و خصوصي سرمايه گذاري شده كه 50 هزار ميليارد ريال يعني نيمي از مجموع سرمايه گذاري استان سهم سازمان صنعت ، معدن و تجارت بوده است.
وي تصريح كرد: استان يزد با توجه به ميزان جمعيتي كه دارد از سرمايه‌گذاري خوبي در بهره‌مند است به طوري كه با دارا بودن يك و سه دهم درصد جمعيت كشور بيش از 4 درصد كل كشور در اين استان سرمايه‌گذاري شده است.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان يزد گفت: هم اكنون بيش‌از يك ميليارد و 750 ميليون ذخيره قطعي معادن يزد است كه با سرمايه ‌گذاري 10 هزار ميليارد ريالي براي بيش از 11هزار نفر ايجاد اشتغال كرده است.
علمدار يزدي در عين حال درباره وضعيت اشتغال تصريح كرد: هم اكنون يك هزار و 320 كارخانه‌ در دست ساخت با پيشرفت فيزيكي 40 تا 99 درصدي در اين استان يزد وجود دارد كه با سرمايه گذاري 100هزار ميليارد ريالي زمينه اشتغال 45 هزار نفر را فراهم خواهد كرد.
وي با بيان اينكه استان يزد به عنوان استاني پيشرو در مسائل اقتصادي با تمام توان درصدد ايجاد تحولات اقتصادي در دولت تدبير و اميد بوده است ، افزود: در همين راستا با اقدامات صورت گرفته 2هزار واحد صنعتي مورد پايش و بررسي قرار گرفت و 2 هزار و 114 مصوبه براي حل مسائل آن‌ها به تصويب مجموعه مديران، دستگاه‌ها و بانك‌ها رسيد.
دبير كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان يزد ادامه داد: همچنين مبلغ 10هزار ميليارد ريال تسهيلات براي توانمندسازي بنگاه‌هاي كوچك و متوسط استان مصوب شد كه تاكنون بيش از نيمي از اين مبلغ پرداخت شده و به دست واحدهاي توليدي رسيده است.
رئيس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان يزد يادآور شد: هم اكنون اين استان رتبه اول كشور را به لحاظ تنوع معدني با شناسايي بيش از 32 نوع ماده معدني را دارد و تامين 50 درصد خوراك فولاد كشور در اين استان انجام مي شود.
علمدار يزدي افزود: ضمن آنكه از ابتداي دولت يازدهم تاكنون هر 1.8 روز چرخ يك كارخانه جديد توليدي در استان يزد راه افتاده است و اين موفقيت همچنان با جديت و با برنامه ريزي ادامه دارد.
اين مسئول در ادامه با بيان اينكه اين موفقيت ها در نتيجه همراهي مطلوب تمامي سازمانها و ادارات مرتبط و همچنين سيستم بانكي بدست آمده است، از تلاش‌هاي مجموعه مديران استان براي رفع مشكلات واحدهاي توليدي و صنعتي تقدير كرد.
وي درباره تعداد جلسات و مصوبات كارگروه رفع موانع توليد هم اظهار كرد: 36 جلسه اصلي كارگروه تسهيل و رفع موانع توليد و 501 جلسه تخصصي براي حل مسائل 2 هزار واحد صنعتي در استان يزد برگزار شد.
رئيس سازمان صنعت ، معدن وتجارت استان يزد ادامه داد: بر اين اساس هزار و 260 واحد توليدي و صنعتي به بانك‌ها معرفي شدند و تسهيلات مورد نياز خود را دريافت كردند.
به گفته علمدار يزدي، در طول اين جلسات هزار و 100 ميليارد تومان تسهيلات براي واحدهاي صنعتي استان يزد مصوب شده بود كه بيش از 50 درصد از اين ميزان تاكنون پرداخت شده و در اين زمينه استان يزد در رتبه چهارم كشور قرار گرفته است.
استان يزد با يك ميليون و 138 هزار نفر جمعيت به عنوان چهارمين استان صنعتي كشور در حوزه هايي همچون كاشي و سراميك و نساجي در كشور رتبه نخست را دارد.
1968/6197 خبرنگار : محمودرضا رحماني ** انتشار : فلاح
@irnayazdd