تهران- ایرنا- معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: شعارهای عوام فریبانه در تبلیغات و مناظره های دوازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری هدفی جز جمع كردن آرا ندارد و در آینده نیز مشكلات بزرگی را برای كشور ایجاد خواهد كرد.

دكتر رضا ملك زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار پزشكی ایرنا اظهار كرد: تجربه شعارها و برنامه هایی را كه موجب مشكلات عظیم برای كشور شدند و تا سال های زیاد هم باید خسارات ناشی از آن شعارها را بپردازیم، فراموش نكرده ایم.
وی افزود: اولین مشكلی كه این شعارهای عوام فریبانه ایجاد می كنند، این است كه مردم را به كار نكردن و جیره خوری تشویق می كند كه این مساله خلاف كرامت انسانی است؛ در حالی كه به جای دادن ماهی، باید ماهیگیری را به مردم آموزش داد.
ملك زاده ادامه داد: بودجه های كشور باید صرف ایجاد زیرساخت برای اشتغالزایی شود؛ اما بحث ها و تخریب هایی كه در جریان اعلام برنامه های انتخاباتی مطرح می شود، ضربه اساسی به منافع ملی و همبستگی ملی كشور وارد می كند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت با ابراز تعجب از طرح برخی شعارها از سوی برخی نامزدهای انتخابات، اظهار كرد: مردم باید با هوشیاری تحت تاثیر شعارهای عوام فریبانه قرار نگیرند و لازم است تلاش كنیم با انتخاب صحیح، به سمتی گام برداریم كه كشورمان جایگاه مناسب خود در دنیا را به دست آورد.

** لزوم رعایت اصول اخلاقی در مناظره ها
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: رفتارهایی كه سبب ناراحتی اكثر مردم در مناظره ها و تبلیغات انتخاباتی شده، رعایت نكردن مرزهای اخلاقی از سوی برخی نامزدها است كه به شیوه های غیراخلاقی مختلف سعی در جلب آرای عمومی دارند.
ملك زاده اظهار كرد: ستادهای انتخاباتی كه به این شیوه ها متوسل شده اند، باید بدانند كه این قبیل اقدامات اثر منفی در اذهان می گذارد، خدشه به وحدت ملی را در پی دارد و جایگاه كشور را نیز پائین می آورد.
وی ابراز امیدواری كرد كه از این پس، شاهد بی اخلاقی ها و هیچ رفتار خلاف شان نامزدها نباشیم.
انتخابات دوره دوازدهم ریاست جمهوری در 29 اردیبهشت ماه با رای مردم به شش نامزد این دوره برگزار می شود.
علمی**1834
خبرنگار: ناهید شفیعی **انتشار: زهره محتشمی پور