اروميه- ايرنا- مديركل ورزش و جوانان آذربايجان غربي گفت: همزمان با گراميداشت هفته جوان 500 برنامه فرهنگي، ورزش و هنري در بين جوانان سراسر اين استان اجرا مي شود.

عبدالله چمن گلي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: افتتاح خانه جوانان اروميه، بازسازي خانه جوان مياندوآب و آغاز عمليات اجرايي سه فرهنگسراي جوانان در شهرستان‌هاي پيرانشهر، سردشت و اشنويه از اهم برنامه هاي هفته جوان سال جاري است.
وي ادامه داد: تجليل از 85 جوان برتر و نخبه استان، راه اندازي اتاق فكر، دبيرخانه اوقات فراغت و دبيرخانه ازدواج جوانان از ديگر برنامه هاي اداره كل ورزش و جوانان استان در هفته جوان است.
وي با بيان اينكه اعتبار 300 ميليون ريالي سازمان هاي مردم نهاد اين استان در سال 92 شمسي به پنج ميليارد ريال در سال 95 رسيد، ادامه داد: 100 سازمان مردم نهاد فعال در امور جوانان اين استان براي توسعه‌‎ مشاركت‌هاي اجتماعي و فرهنگي در حال فعاليت هستند.
مديركل ورزش و جوانان آذربايجان غربي اظهار كرد: 54 سمن از اين تعداد در حال حاضر داراي اعتبارنامه بوده و مابقي در حال گرفتن اعتبار نامه، در دست بررسي يا انجام مراحل دريافت مجوز است و تمامي سمن ها در اين هفته مي توانند برنامه ها و ايده هاي خود را اجرايي كنند.
چمن گلي بيان كرد: بهره گيري از ظرفيت عظيم جوانان توانمند ايران اسلامي زمينه ساز دستيابي به بالندگي و موفقيت هاي ارزشمند و غرورآفريني است كه در هر برهه اي از زمان موجب اعتلاء، اقتدار و سربلندي ميهن عزيز اسلامي مي شود.
وي با اشاره به اينكه توجه به بخش جوانان از اولويت هاي ماست، ادامه داد: استفاده از جوانان در اجراي امورات و برون سپاري امورات براي استفاده از فكر و ايده جوانان از برنامه هاي مهم اين اداره كل است.
وي ادامه داد: كشف صحيح و بارور كردن اين استعدادها به منظور بهره وري شايسته از توانمندسازي جوانان در عرصه هاي مهم علمي و فرهنگي، اجتماعي، اقتصادي، سياسي وظيفه خطيري است كه بر عهده هدايتگران اين وادي است.
وي ابراز اميدواري كرد تا جوانان و نوجوانان ولايتمدار استان با عزمي ملي و راسخ در سال جديد كه از سوي مقام معظم رهبري به عنوان اقتصاد مقاوتي، توليد و اشتغال نامگذاري شده، با روحيه ‌اي سرشار از اميد و تلاش و همت والايشان در راستاي تحقق اهداف نظام مقدس اسلامي و دولت خدمتگزار گام بردارند.
به گزارش ايرنا، روز جوان روزي است كه در تقويم كشورهاي مختلف براي جوانان نامگذاري شده ‌است؛ در جمهوري اسلامي ايران 11 شعبان، روز ميلاد حضرت علي‌اكبر، فرزند امام حسين (ع) و در كشورهاي ديگر روز 21 آگوست توسط سازمان ملل به عنوان روز جوان در نظر گرفته شده ‌است.
تدبير دولت يازدهم براي افزايش مشاركت هاي اجتماعي در سال هاي اخير در حالي بر شيوه هاي متداولي چون توسعه سازمان هاي مردم نهاد يا سمن ها متمركز است كه رشد كمي اين سازمان ها به عنوان دستاورد ناملموس دولت تدبير و اميد، باروري آنها را در مراحل بعدي نويد مي دهد.
اسلام تشكيل اجتماعاتي در قالب حلقه هاي معرفتي و حضور در مسجد را به عنوان يكي از راهكارها جهت تقويت جامعه اسلامي معرفي كرده است؛ علوم روز نيز بر وجود اجتماعات و همكاري در كارها تاكيد دارد زيرا تقويت جامعه در همكاري آحاد جامعه با يكديگر شكل مي گيرد.
بر اين اساس جامعه امروزي در حال تجربه سبك جديدي از زندگي با استفاده از ابزارهاي نوين است و اين سبك نشات گرفته از حضور مردم در مديريت فضاهاي اجتماعي است؛ فعاليت هايي كه در قالب مجموعه هاي مردم نهاد با عنوان سمن يا NGO ظهور مي يابد.
8135/ 3072 ** خبرنگار: شهين بيدادرس ** انتشار دهنده: عليرضا فولادي