تهران - ایرنا - نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این كه وعده افزایش چند برابری یارانه ها مصداق استفاده از وسیله نامقدس برای نیل به هدف مقدس است، گفت: ملت فهیم و بزرگ ایران رشد اجتماعی و سیاسی خود را در انتخابات آینده نشان خواهند داد و فریب اینگونه شعارها را نخواهند خورد.

به گزارش ایرنا، علی مطهری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز - سه شنبه - مجلس افزود: رقابت های انتخاباتی این دوره باید آسیب شناسی شود.
وی ادامه داد: ما از سیره پیامبر اسلام (ص) و ائمه اطهار(ع) گفته ایم كه برای رسیدن به یك هدف مقدس نمی توان از وسیله نامقدس استفاده كرد مثلاً نمی توان برای تبلیغ دین از جعل و دروغ استفاده كرد اگر چه بر ایمان مردم بیافزاید.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح كرد: نامزدها برای رسیدن به هدف مقدس خدمت به مردم، از هر وسیله ای استفاده نكنند، قول های غیر عملی ندهند، مردم را صرفا طلبكار نكنند.
مطهری خاطرنشان كرد: حق همیشه دو طرفه است همانطور كه مردم بر حكومت حقوقی دارند، حكومت هم بر مردم حقوقی دارد و حكومت هم از مردم كار و تلاش می خواهد نه تنبلی و طلبكاری.
وی با بیان این كه اوایل انقلاب هر كس به دنبال این بود كه چه كاری بر زمین مانده كه انجام دهد، گفت: باید فرهنگ بدهكاری به اسلام و انقلاب احیا شود، مردم باید كار كنند و مالیات بپردازند نه این كه آخر هر ماه دستشان به روی دولت دراز باشد تا یارانه دریافت كند.
وی افزود: یك نامزد مصلح و خیرخواه مردم باید بگوید من یارانه نقدی را قطع می كنم مگر برای از كارافتادگان، معلولان و مانند این مسائل، به تعبیر شهید مطهری مصلح واقعی كسی است كه با نقاط ضعف جامعه مبارزه كند و صلاح اجتماع را در نظر بگیرد هر چند از محبوبیت او كاسته شود.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: یارانه نقدی خلاف اقتصاد مقاومتی است و از همان ابتدا مجلس هشتم نباید زیر بار آن می رفت اما پس از تصویب قانون تثبیت قیمت ها در مجلس هفتم در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال 84 چند سال قیمت حامل های انرژی افزایش نیافت و این امر مستمسكی به دست دولت نهم شدكه علاقه شدیدی به توزیع پول در میان مردم داشت تا لایحه هدفمندی یارانه ها را به مجلس بیاورد.
مطهری گفت: اگر قیمت حامل های انرژی مانند گذشته هر سال چند درصد افزایش پیدا می كرد اساسا نیازی به داستان خانمان برانداز یارانه ها نبود.
وی در ادامه به موضوع فلسطین نیز اشاره كرد و گفت: انتخاب اسماعیل هنیه به عنوان رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس نویدبخش آینده ای بهتر برای این جنبش و مردم فلسطین است، در سند سیاسی جدید جنبش حماس مرزهای 1967 به رسمیت شناخته شده است.
نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: این امر گرچه می تواند به معنی به رسمیت شناختن كشور جعلی اسرائیل باشد اما در بخش های دیگر این سند از سرزمین یكپارچه فلسطین از رود اردن تا دریای مدیترانه سخن رفته است و این نشان می دهد جنبش حماس دست از آرمان آزادی كامل فلسطین بر نداشته و پذیرش مرزهای 1967 را باید به عنوان یك تاكتیك تلقی كرد.
مطهری افزود: برخی رهبران سیاسی غربی و عربی از نفوذ ایران در منطقه خاورمیانه یا قفقاز ابراز نگرانی می كنند به آنها باید گفت نفوذ ایران در سایر كشورها نفوذ فكری، اعتقادی و ایدئولوژیك است.
وی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران از جنس نهضت پیامبران است و با فطرت خداجوی انسان ها سروكار دارد. وقتی پیام این انقلاب به دل ها می رسد خودبخود خاضع می شوند و از ابتدا مقصود ما از صدور انقلاب همین بوده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین خواستار رسیدگی به وضعیت سهامداران موسساتی همچون كاسپین، ثامن الحجج و آرمان شد.
به گزارش خانه ملت، مطهری در ابتدای سخنان خود نیز پیشاپیش سالروز میلاد مهدی موعود امام زمان(ع) را به همه مسلمانان جهان و انسان ها تبریك گفت و ادامه داد: ما باید برداشت درستی از قیام و انقلاب مهدی(ع) داشته باشیم. گمان نكنیم قیام آن حضرت صرفاً برای ما شیعیان یا انتقام گیری از ظلمی است كه به اجداد ایشان رفته است.
وی افزود: فلسفه مهدویت بسیار بالاتر از این مسائل است. قیام مهدی موعود برای نجات بشریت و همه اقوام با هر مذهب و زبانی به دست یك انسان كامل است در آن دوره عقل ها كامل می شود و زمین همه معادن و ثروت های خود را بیرون می ریزد اگر تا 20 سال پیش تشكیل حكومت واحد جهانی امری ناممكن جلوه می كرد، امروز با پیشرفت و توسعه وسایل ارتباط جمعی و پدیده فضای مجازی تشكیل چنین حكومتی نه تنها ممكن بلكه ضروری به نظر می رسد.
وی تصریح كرد: انقلاب اسلامی ما حلقه ای از حلقه های مبارزات اهل حق است كه به انقلاب حضرت حجت منتهی می شود به بیان شهید آیت الله مطهری قیام مهدی موعود(عج) آخرین حلقه از مجموع حلقات مبارزات حق و باطل است كه از آغاز جهان برپا بوده است. مهدی موعود(عج) تحقق بخش ایده آل همه انبیاء و اولیاء و مردان مبارز راه حق است.
سیام ** 9314**1336 تنظیم: داود توسلی**انتشار: مهرنوش خانزائی