محمدرضا صحتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تشریح فعالیت های دولت تدبیر و امید در مناطق محروم و روستاها و مزایای برق رسانی به روستاها اظهار كرد: توسعه برق موجب ایجاد رونق در روستاها و توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی در این مناطق شده است.
وی با بیان اینكه تمام روستاهای بالای 10 خانوار استان یزد از نعمت برق برخوردار شده اند ، افزود : 39 پروژه برق رسانی با اعتبار دومیلیارد و 240 میلیون تومان در پایان سال گذشته به بهره برداری رسیده است.
مدیرعامل شركت توزیع نیروی برق استان اضافه كرد: توسعه برق روستاهای محمدآباد ، اكرم آباد ، نصب ترانسفورماتور در نصرت آباد و ساخت شبكه در روستای سید میرزا در حوزه روستاهای شهرستان یزد و طرح های پوششی از محل عوارض برق در 13 روستای استان نظیر روستاهای علی آباد ، ده بالا ، دهشیر ، سانیج ، نصر آباد ، طزرجان و اله آباد و 20طرح مهم برق رسانی دیگر در روستاهای شهرستان میبد ، اردكان ، خاتم ،ابركوه ، اشكذر از جمله طرح هایی بود كه در سال 95 تكمیل و به پایان رسید.
صحتی افتتاح طرح های برق رسانی به چهار روستای استان یزد را از جمله طرح های دولت در دوماه پایانی سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل اعلام كرد و گفت : این طرح ها از جمله طرح های مهم روستایی بود كه موجب شد ، 13 هزار و 560 متر شبكه فشار متوسط و توان 125 كیلوولت آمپر در مجموع به ظرفیت روستاهای استان یزد افزوده شود.
وی تأكید كرد: برق رسانی به روستاها علاوه بر مهاجرت معكوس، رونق اقتصادی، ایجاد اقتصاد مولد در منطقه و رونق بخش كشاورزی و دامپروری را به همراه خواهد داشت.
در سه سال گذشته و در سطح كشور ، پروژه برق رسانی روستایی به روستاهای بالای 10 خانوار تكمیل شده و به بیش از 2152 روستا با جمعیتی بالغ بر 32 هزار خانوار برق رسانی شد كه حدود 128 میلیارد تومان هزینه داشت.
با تكمیل این طرح ها تعداد روستاهای برقدار شده كشور به 56 هزار و 793 روستا با جمعیتی نزدیك به 4.3 میلیون خانوار رسید.
1968/6197 خبرنگار:محمودرضا رحمانی ** انتشار: فلاح
@irnayazdd
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۴
یزد – ایرنا - مدیرعامل شركت توزیع نیروی برق یزد با بیان اینكه از 973 روستای این استان 921 روستا برقدار هستند گفت: در مجموع 99.7 درصد جمعیت این روستاها از نعمت برق بهره مند هستند.