به گزارش روز شنبه ايرنا از دانشگاه صنعتي اميركبير، اولين ايده بازار غذا با همكاري دفتر توسعه فناوري سلامتِ معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برگزار شد.
دبيرخانه رويداد ملي ايده بازار غذا در مجموع 65 ايده از سراسر كشور دريافت كرده بود كه پس از چند مرحله داوري، 8 ايده به مرحله نهايي رقابت ها راه يافتند.
رقابت هاي اين ايده بازار در محورهاي «ايده هاي نوين در محصولات جديد، طعم و مزه فرمولاسيون»، «ايده هاي نوين در دانش تجهيزات و دستگاه هاي توليدي و خدمات فست فود و رستوران»، «استفاده خلاقانه از ابزارهاي مديريتي و مهندسي در فست فود و رستوران»، «ايده هاي نوين در حوزه سلامت، بهداشت و غذا»، « روش هاي نوين پخت غذا»، « بازاريابي يا ماركتينگ» صورت گرفت.
پس از ارائه 8 ايده راه يافته به مرحله نهايي ايده بازار غذا در حضور هيات داوران، فعالان صنعت و دانشگاه و سرمايه گذاران بخش هاي خصوصي و دولتي، بهروز مرادي با ارائه طرح دمنوش سينرژيك، محمد معين جلوه مقدم با ارائه طرح كافي باكس و ابوعلي گلزاري با ارائه طرح مكمل غذايي سبز به عنوان سه ايده برگزيده انتخاب و معرفي شدند.
رويدادهاي ملي ايده بازار با استناد به اقدام ملي 8 و 9 از راهبرد كلان 3 نقشه جامع علمي كشور برگزار ميشود، حمايت از ايجاد مراكز خدمات پشتيبان 'ايده تا بازار'، ساماندهي فن بازارهاي عمومي و ايجاد فن بازارهاي تخصصي در حوزه هاي اولويت دار كشور، از اقدامات ملي راهبرد كلان 3 نقشه جامع علمي كشور است.
علمي**1055**
دريافت كننده : زينب كارگر **انتشار: زهره محتشمي پور
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۶
تهران- ايرنا- نخستين رويداد ملي ايده بازار غذا با معرفي سه ايده برتر به كار خود پايان داد.