تهران- ايرنا- نخستين رويداد ملي ايده بازار غذا با معرفي سه ايده برتر به كار خود پايان داد.

به گزارش روز شنبه ايرنا از دانشگاه صنعتي اميركبير، اولين ايده بازار غذا با همكاري دفتر توسعه فناوري سلامتِ معاونت تحقيقات و فناوري وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي برگزار شد.
دبيرخانه رويداد ملي ايده بازار غذا در مجموع 65 ايده از سراسر كشور دريافت كرده بود كه پس از چند مرحله داوري، 8 ايده به مرحله نهايي رقابت ها راه يافتند.
رقابت هاي اين ايده بازار در محورهاي «ايده هاي نوين در محصولات جديد، طعم و مزه فرمولاسيون»، «ايده هاي نوين در دانش تجهيزات و دستگاه هاي توليدي و خدمات فست فود و رستوران»، «استفاده خلاقانه از ابزارهاي مديريتي و مهندسي در فست فود و رستوران»، «ايده هاي نوين در حوزه سلامت، بهداشت و غذا»، « روش هاي نوين پخت غذا»، « بازاريابي يا ماركتينگ» صورت گرفت.
پس از ارائه 8 ايده راه يافته به مرحله نهايي ايده بازار غذا در حضور هيات داوران، فعالان صنعت و دانشگاه و سرمايه گذاران بخش هاي خصوصي و دولتي، بهروز مرادي با ارائه طرح دمنوش سينرژيك، محمد معين جلوه مقدم با ارائه طرح كافي باكس و ابوعلي گلزاري با ارائه طرح مكمل غذايي سبز به عنوان سه ايده برگزيده انتخاب و معرفي شدند.
رويدادهاي ملي ايده بازار با استناد به اقدام ملي 8 و 9 از راهبرد كلان 3 نقشه جامع علمي كشور برگزار مي‌شود، حمايت از ايجاد مراكز خدمات پشتيبان 'ايده تا بازار'، ساماندهي فن بازارهاي عمومي و ايجاد فن بازارهاي تخصصي در حوزه هاي اولويت دار كشور، از اقدامات ملي راهبرد كلان 3 نقشه جامع علمي كشور است.
علمي**1055**
دريافت كننده : زينب كارگر **انتشار: زهره محتشمي پور
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me