تهران - ايرنا - رئيس كل سازمان نظام پزشكي گفت: در زمان حاضر 60 ميليون ايراني پرونده سلامت الكترونيك دارند كه اين موضوع در دولت يازدهم شتاب گرفت.

به گزارش روز دوشنبه ايرنا از سازمان نظام پزشكي،‌ عليرضا زالي ، امضاي الكترونيك را حاصل تعامل و همگرايي نظام پزشكي و وزارت بهداشت عنوان كرد و گفت: پروژه الكترونيك در دولت تدبير واميد شتاب خوبي گرفته و وزارت بهداشت همگام با سياست هاي دولت در اين مسير گام برداشته است.
زالي ادامه داد: بحث پرونده الكترونيك در ابتداي دولت يك ايده آل به نظر مي رسيد اما امروز شاهد عملي شدن آن هستيم.
وي با بيان اينكه سيماي نويني در بحث سلامت تجلي يافته است، ادامه داد: شاهد تعامل سازنده اي بين سازمان نظام پزشكي و وزارت بهداشت در بحث الكترونيك، مكانيزه شدن و استفاده از فناوري هاي نوين در عرصه سلامت هستيم.
زالي تصريح كرد: نسخه الكترونيك، پرونده الكترونيك ، امضاي الكترونيك و صدور كارت هوشمند الكترونيك حلقه هاي به هم پيوسته اي به شمار مي آيند كه با تعامل و همگرايي بين سازمان نظام پزشكي و وزارت بهداشت محقق شده است.
رئيس كل سازمان نظام پزشكي ايجاد امضاي الكترونيك مطمئن را يك اقدام مناسب دانست و گفت: صدور كارت هوشمند نظام پزشكي و امضاي الكترونيك، آمار و اطلاعات نويني را ارائه مي دهد كه پويا و ديناميك است در حالي كه حداقل اطلاعات را درشكل كاغذي آن شاهد بوديم.
محمد جهانگيري معاون نظارت و برنامه ريزي سازمان نظام پزشكي نيز با اشاره به اينكه از ابتداي سال 92 فرايند امضاي الكترونيك را با همكاري وزارت بهداشت آغاز كرديم، اظهاركرد:امضاي الكترونيك، حلقه مفقوده خدمات الكترونيك سلامت است كه بستر سازي هاي مناسبي در وزارت بهداشت در اين زمينه انجام شده است.
وي افزود: نظام ارجاع و حلقه مفقوده اي به نام استناد پذيري اسناد الكترونيك وجود دارد كه از دوسال اول با محوريت وزارت بهداشت با قوه قضائيه وارد مذاكراتي شديم و توانستيم تفاهم نامه اي بين وزارت بهداشت و قوه قضائيه منعقد كنيم.
وي با اشاره به اينكه امضاي الكترونيك مطمئن، تصديق هويت و تاييد صلاحيت ارائه دهندگان خدمات سلامت به صورت الكترونيك است، ادامه داد: امضاي الكترونيك از جعل و مخدوش كردن اسناد پزشكي جلوگيري مي كند و در واقع تكميل بستر مطمئن براي پرونده الكترونيك سلامت است.
معاون نظارت و برنامه ريزي سازمان نظام پزشكي افزايش كيفيت خدمات را از ديگر مزاياي امضاي الكترونيك مطمئن عنوان كرد و افزود: سيستم رجيستري كارت هوشمند و امضاي الكترونيك مشتمل بر شناسايي و تصديق هويت و تاييد صلاحيت پزشكان است كه در صورت الكترونيك و هوشمند شدن كارت نظام پزشكي و امضاي الكترونيك به بستري امن دسترسي پيدا مي كنيم.
به گفته جهانگيري، ذينفعان امضاي الكترونيك و كارت هوشمند پزشكان ، پيراپزشكان ، سپس موسسات خدمات بهداشتي و درماني، داروخانه ها، پاراكلينيك و شركت هاي نرم افزاري داروخانه ها و مطب ها هستند.
آيين رونمايي از امضاي الكترونيك مطمئن شامگاه يكشنبه با حضور سيدحسن هاشمي وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در سازمان نظام پزشكي برگزار و نخستين كارت هوشمند امضاي الكترونيك مطمئن به صورت رسمي و نمادين براي وزير بهداشت صادر شد.
اجتمام**7268**1776
تنظيم كننده: مهناز بيرانوند ** انتشار: ليلا خطيب زاده
*آگاهي از آخرين اخبار اجتماعي و حوادث ايران و جهان در كانال تلگرام گروه اجتماعي ايرنا:
@irnaej
https://t.me/irnaej