به گزارش روز دوشنبه ايرنا از دانشگاه صنعتي شريف، هفتمين همايش بين المللي صنايع فراساحل با حضور كارشناسان و مديران حرفه اي از بخش هاي سياست گذاري، كارفرمايي، شركت هاي طراحي و مهندسي، پيمانكاران، سازندگان تاسيسات و تجهيزات، استادان دانشگاه، اعضاي انجمن هاي علمي و تشكل هاي دريايي برگزار خواهد شد.
عضو هيات علمي دانشكده مهندسي مكانيك صنعتي شريف و دبير هفتمين همايش بين المللي صنايع فراساحل در خصوص لزوم برگزاري اين همايش گفت: رشد چشمگير تقاضا براي انرژيهاي فسيلي باعث توجه بسياري از كشورها به منطقه خاورميانه خصوصاً خليج فارس و درياي خزر به عنوان منبع سرشار انرژي شده است و نگاهي گذرا به حجم سرمايه گذاري هاي انجام شده در اين مناطق و حضور گسترده شركتهاي خارجي گواهي بر اين ادعاست.
دكتر مجيد عباسپور افزود: برخورداري ايران از اين موهبت عظيم الهي يعني قرار گرفتن در ميان دو قطب بزرگ انرژي و وجود ميدان هاي مشترك دريايي بايد زمينه اي فراهم آورد تا شركتهاي طراحي، مهندسي و پيمانكاري بيشتري در حوزه صنايع فراساحل تشكيل و توسعه يابند.
وي يادآور شد: موفقيت اين شركتها در داخل كشور از طريق اجراي پروژهها و در خارج از كشور با صدور خدمات فني و مهندسي، در گرو ارتقاي دانش فني و مهندسي آنها جهت بهبود و توسعه كيفي پروژه هاي ذيربط است.
عباسپور افزود: خوشبختانه طي سالهاي اخير دانش ساخت، نصب و استخراج نفت و گاز از درياها و احداث تأسيسات مختلف جهت انتقال فرآورده ها به خشكي در حال بومي شدن است بنابراين در شرايط فعلي كشور و نظر به فرصت ها و تهديدهاي پيش رو، اتخاذ روش هاي صحيح و كارآمد در زمينه فناوري هاي به روز صنايع فراساحل و تسهيل روند ارتقاي بنيه علمي و تخصصي پيمانكاران اين حوزه از اهميت خاصي برخوردار بوده و نيازمند نگاهي ملي و همه جانبه است.
اين استاد دانشگاه ادامه داد: با توجه به اهميت ارائه آخرين دستاوردها و نوآوري هاي فني توسط صاحبنظران اين حوزه، فعاليت هاي مختلفي صورت پذيرفت كه نقطه قوت آن برگزاري پنج همايش ملي صنايع فراساحل بود و در ادامه پيگيري اين فعاليت ها و در همايش آتي كه رويكرد اصلي آن تقويت توان مهندسي در صنايع فراساحل است، مهمترين موضوعات تخصصي پيش روي بخش مهندسي شركت هاي ايراني فعال در پروژه هاي فراساحل نيز مورد بحث و بررسي صاحبنظران قرار مي گيرد.
عباسپور خاطرنشان كرد: برگزاري هفتمين همايش صنايع فراساحل گام موثري در جهت رشد و ارتقاي توان مهندسي صنايع فراساحل كشور است كه بي شك همفكري و مشاركت علمي تمام كارشناسان، مديران صنعت و استادان دانشگاهي در حوزه صنايع فراساحل ايران را مي طلبد.
دبير هفتمين همايش بين المللي صنايع فراساحل، آشنايي با فناوريهاي نو و تحقيقات در پروژههاي فراساحل، ارتقاي دانش فني شركتهاي طراحي و مهندسي ايراني در پروژههاي فراساحل، آشنايي با تجهيزات و فرآيند ساخت و نصب پروژههاي فراساحل، تشريح جايگاه رويهها و دستورالعملهاي ايمني، معرفي روشهاي نوين در تعمير و نگهداري ماشين آلات، سكوها و سازههاي فراساحل، بازرسي و رده بندي در صنايع فراساحل و تبيين نقش مديريت و نيروي انساني در ارتقاء توان مهندسي صنايع فراساحل را از جمله اهداف اين همايش بين المللي ذكر كرد.
وي همچنين از سكوهاي ثابت، سكوهاي شناور، رايزر و خطوط لوله، فناوري هاي حفاري در دريا، نصب و اجراي سازه هاي فراساحل، تحليل خطوط مهار و لنگر و نگهداري و تعميرات سازه ها و تجهيزات به عنوان محورهاي اصلي همايش بين المللي صنايع فراساحل ياد كرد.
هفتمين همايش بين المللي صنايع فراساحل با برگزاري سمينارها و كارگاه هاي آموزشي، نمايشگاه هاي جانبي و بازديدهاي علمي، همراه خواهد بود و علاقه مندان مي توانند براي كسب اطلاعات بيشتر به نشاني اينترنتي http://oiciran.ir مراجعه كنند.
علمي**1055**1440
دريافت كننده : زينب كارگر **انتشار:گلشن
براي اطلاع از اخبار متنوع علمي و فناوري، با كانال علمي ايرنا در تلگرام همراه شويد:
irnaelm@
https://telegram.me
تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶ - ۱۹:۵۲
تهران- ايرنا-هفتمين همايش بين المللي صنايع فراساحل با رويكرد تقويت توان مهندسي در صنايع فراساحل، روزهاي اول و دوم خردادماه در دانشگاه صنعتي شريف برگزار مي شود.